Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Innerå+Bø

    Innerå+Bø

    Innerå+Bø

    Innerå+Bø

    Forfatter Bie media

    (Merete Bø - Forfatter)

    Bie media

    (Sune Eriksen - Illustratør)

    Bie media

    (Meritxell Campos Canudas - Illustratør)

    Bie media

    (Carles Puche Rius - )

    Bie media

    Levering 2-6 dager

    395,-

    ISBN:

    9788269053708

    Forlag:

    Bie media

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    333

    Vekt:

    1900 gr

    Alder:

    Voksen

    Innerå+Bø
    Bie media
    9788269053708

    Forlagets omtale:

    I Norge har vi råvarer med unike kvaliteter og smaker i verdensklasse. Likevel er vi fortsatt for dårlige til å verdsette rikdommene vi har rundt oss. I denne boka presenterer kokken Kari Innerå, født og oppvokst Innerå gård på Andørja i Troms, de aller beste ingrediensene den norske naturen har å LES MER by på, fra kamskjell, sjøkreps og skrei til lam, jordskokk, multer og rabarbra. Hun viser oss hvordan vi kan bruke disse fantastiske råvarene, og setter dem sammen på innovativt, smaksrikt og moderne vis i en rekke fristende oppskrifter. Merete Bø, vinkelneren og vinskribenten fra Voss, foreslår den perfekt drikke til hver rett i boka, slik at den sanselige og kulinariske opplevelsen blir komplett. Innerå + Bø er en levende reise inn i det norske kjøkkenet. De to jentene tar oss med til hjemstedene sine og mattradisjonene der. Resultatet er et inspirerende manifest av en kokebok. Kari Innerå driver i dag restauranten BA53 i Bygdø allé i Oslo. Hun er tidligere olympisk mester med kokkelandslaget og nordisk mester i kokkekunst. Merete Bø er vinjournalist i Dagens Næringsliv og tidligere nordisk mester for vinkelnere. De to møttes da de jobbet på Bagatelle. I 2008 startet de restaurantsuksessen Cru vin og kjøkken sammen. Bildene i boken er tatt av fotograf Sune Eriksen. Boken vant Gull i kategorien faktabok voksen under Grafills Årets vakreste bøker 30/3 i 2017, Samt sølv for omslag under samme konkurranse. LES MINDRE Forlagets omtale I Norge har vi råvarer med unike kvaliteter og smaker i verdensklasse. Likevel er vi fortsatt for dårlige til å verdsette rikdommene vi har rundt oss. I denne boka presenterer kokken Kari Innerå, født og oppvokst Innerå gård på Andørja i Troms, de aller beste ingrediensene den norske naturen har å by på, fra kamskjell, sjøkreps og skrei til lam, jordskokk, multer og rabarbra. Hun viser oss hvordan vi kan bruke disse fantastiske råvarene, og setter dem sammen på innovativt, smaksrikt og moderne vis i en rekke fristende oppskrifter. Merete Bø, vinkelneren og vinskribenten fra Voss, foreslår den perfekt drikke til hver rett i boka, slik at den sanselige og kulinariske opplevelsen blir komplett. Innerå + Bø er en levende reise inn i det norske kjøkkenet. De to jentene tar oss med til hjemstedene sine og mattradisjonene der. Resultatet er et inspirerende manifest av en kokebok. Kari Innerå driver i dag restauranten BA53 i Bygdø allé i Oslo. Hun er tidligere olympisk mester med kokkelandslaget og nordisk mester i kokkekunst. Merete Bø er vinjournalist i Dagens Næringsliv og tidligere nordisk mester for vinkelnere. De to møttes da de jobbet på Bagatelle. I 2008 startet de restaurantsuksessen Cru vin og kjøkken sammen. Bildene i boken er tatt av fotograf Sune Eriksen. Boken vant Gull i kategorien faktabok voksen under Grafills Årets vakreste bøker 30/3 i 2017, Samt sølv for omslag under samme konkurranse.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.