Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Vin & blindsmaking

    Vin & blindsmaking

    Vin & blindsmaking

    Vin & blindsmaking

    Forfatter Mime forl.

    (James Flewellen - Forfatter)

    Mime forl.

    (Karen Lykke Syse - Oversetter)

    Mime forl.

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788293441120

    Forlag:

    Mime forl.

    Trykkeår:

    2018

    Utgitt:

    2018

    Utgave:

    1

    Sider:

    434

    Vekt:

    684 gr

    Alder:

    Voksen

    Vin & blindsmaking
    Mime forl.
    9788293441120

    Forlagets omtale:

    Vin og blindsmaking er en konsis håndbok i blindsmaking som går i dybden på stoffet, og samtidig en oppslagsbok som lett kan tas med på vinsmakinger og vinturer. Boken gir et enkelt men robust rammeverk for å kunne analysere viner på objektivt vis. Den er derfor spesielt nyttig for vinbransjefolk, LES MER sommelierstudenter, kokker og servitører, men den er skrevet for alle kunnskapstørste folk som elsker vin og som ønsker en dyp og systematisk forståelse for vin. Her får man en kortfattet, men grundig innføring i alle de viktigste vinstilene og regionene: Hva er det som gjør en vin unik og forskjellig fra liknende viner? Hvorfor og hvordan smaker en Pauillac fra Bordeaux annerledes enn en Pomerol som kommer fra samme område? Hvordan skille en Mosel-riesling fra viner laget på samme drue fra Rheingau eller Nahe eller Alsace eller Østerrike eller Australia? «Hele veien tar Vin og blindsmaking deg med på en engasjerende reise fra vinmark til flaske, og forklarer rammene, reglene og vekstforholdene som er forutsetningen for den vinen man ser, lukter og smaker på. Så vel nybegynnere som viderekommende vinentusiaster, vinstudenter og vinkelnere vil ha stor glede av å lese boken. Den inneholder kort og godt det du trenger å vite om vin.» - Cathinca Dege, norgesmester i vinsmaking og hovedlærer for Beverage Academy's sommelierutdanning (fra forordet) LES MINDRE Forlagets omtale Vin og blindsmaking er en konsis håndbok i blindsmaking som går i dybden på stoffet, og samtidig en oppslagsbok som lett kan tas med på vinsmakinger og vinturer. Boken gir et enkelt men robust rammeverk for å kunne analysere viner på objektivt vis. Den er derfor spesielt nyttig for vinbransjefolk, sommelierstudenter, kokker og servitører, men den er skrevet for alle kunnskapstørste folk som elsker vin og som ønsker en dyp og systematisk forståelse for vin. Her får man en kortfattet, men grundig innføring i alle de viktigste vinstilene og regionene: Hva er det som gjør en vin unik og forskjellig fra liknende viner? Hvorfor og hvordan smaker en Pauillac fra Bordeaux annerledes enn en Pomerol som kommer fra samme område? Hvordan skille en Mosel-riesling fra viner laget på samme drue fra Rheingau eller Nahe eller Alsace eller Østerrike eller Australia? «Hele veien tar Vin og blindsmaking deg med på en engasjerende reise fra vinmark til flaske, og forklarer rammene, reglene og vekstforholdene som er forutsetningen for den vinen man ser, lukter og smaker på. Så vel nybegynnere som viderekommende vinentusiaster, vinstudenter og vinkelnere vil ha stor glede av å lese boken. Den inneholder kort og godt det du trenger å vite om vin.» - Cathinca Dege, norgesmester i vinsmaking og hovedlærer for Beverage Academy's sommelierutdanning (fra forordet)

    Emner: Vin

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.