Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Basic glutenfri baking

Basic glutenfri baking

Basic glutenfri baking

Basic glutenfri baking

Forfatter Arneberg forl.

(Jon Marius Nilsson - Illustratør)

Arneberg forl.

Levering 2-6 dager

299,- Nå 262,-

ISBN:

9788282201384

Forlag:

Arneberg forl.

Trykkeår:

2015

Utgitt:

2015

Utgave:

1

Sider:

98

Vekt:

484 gr

Alder:

Voksen

Basic glutenfri baking
Arneberg forl.
9788282201384

Forlagets omtale:

Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi. Trenden med å velge LES MER glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge. Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlige fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med Doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat. LES MINDRE Forlagets omtale Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi. Trenden med å velge glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge. Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlige fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med Doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.