Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid En smak av Norge

En smak av Norge

En smak av Norge

En smak av Norge (oppskrifter fra hele landet)

Forfatter Schibsted

(Nancy Bundt - Illustratør)

Schibsted

Levering 2-6 dager

499,-

ISBN:

9788251626880

Forlag:

Schibsted

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2010

Utgave:

1

Sider:

319

Vekt:

2172 gr

Alder:

Voksen

En smak av Norge
Schibsted
9788251626880

Forlagets omtale:

En smak av Norge er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboken inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste at fantes. Langstrakt og vakkert, med dramatisk og variert natur har Norge noe å by på for enhver smak. Dette gjenspeiler seg i et bredt LES MER sortiment av råvarer, matkultur og opplevelser. Oppskriftene er varierte, de har ulike vanskelighetsgrader og skal kunne varieres slik at de passer til frokost, middag og kvelds, til hverdags og til fest. På sin vei rundt i Norge har forfatterne møtt mange ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, for sin regions matkultur og råvarer, og som har bidratt i denne boken med sine beste oppskrifter. Uten hjelp fra både dyktige hobbykokker og høyst profesjonelle utøvere, hadde denne boken aldri sett dagens lys. LES MINDRE Forlagets omtale En smak av Norge er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboken inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste at fantes. Langstrakt og vakkert, med dramatisk og variert natur har Norge noe å by på for enhver smak. Dette gjenspeiler seg i et bredt sortiment av råvarer, matkultur og opplevelser. Oppskriftene er varierte, de har ulike vanskelighetsgrader og skal kunne varieres slik at de passer til frokost, middag og kvelds, til hverdags og til fest. På sin vei rundt i Norge har forfatterne møtt mange ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, for sin regions matkultur og råvarer, og som har bidratt i denne boken med sine beste oppskrifter. Uten hjelp fra både dyktige hobbykokker og høyst profesjonelle utøvere, hadde denne boken aldri sett dagens lys.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.