Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Glutenfri mat - godt og sunt

Glutenfri mat - godt og sunt

Glutenfri mat - godt og sunt

Glutenfri mat - godt og sunt (gjærbakst og kaker)

Forfatter Kolibri forl.

(Ruth Solheim Aag - Forfatter)

Kolibri forl.

Levering 2-6 dager

349,-

ISBN:

9788279170426

Forlag:

Kolibri forl.

Trykkeår:

2013

Utgitt:

2013

Utgave:

1

Sider:

247

Vekt:

630 gr

Alder:

Voksen

Glutenfri mat - godt og sunt
Kolibri forl.
9788279170426

Forlagets omtale:

Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, LES MER pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker. Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker. Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost. Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis. Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening. LES MINDRE Forlagets omtale Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker. Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker. Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost. Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis. Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.