Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Kål hos Pelle

Kål hos Pelle

Kål hos Pelle

Kål hos Pelle (kokken Pelle Danielssons favorittoppskrifter, kocken Pelle Danielssons mest älskade kålrecept)

Forfatter Gursli Berg forl.

(Yvonne Wallin - Medforfatter)

Gursli Berg forl.

(Lisa Nestorson - Illustratør)

Gursli Berg forl.

(Kristin Jacobsen - Medarbeider)

Gursli Berg forl.

(Jon Magnus Gursli-Berg - Oversetter)

Gursli Berg forl.

Levering 2-6 dager

299,- Nå 262,-

ISBN:

9788293311041

Forlag:

Gursli Berg forl.

Trykkeår:

2014

Utgitt:

2014

Utgave:

1

Sider:

135

Vekt:

490 gr

Alder:

Voksen

Kål hos Pelle
Gursli Berg forl.
9788293311041

Forlagets omtale:

KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som LES MER grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål. Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten "Hos Pelle" i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen. LES MINDRE Forlagets omtale KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål. Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten "Hos Pelle" i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.