Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Kalv

Kalv

Kalv

Kalv

Forfatter Vigmostad & Bjørke

(Tove K. Breistein - Illustratør)

Vigmostad & Bjørke

Levering 2-6 dager

449,-

ISBN:

9788241903359

Forlag:

Vigmostad & Bjørke

Trykkeår:

2004

Utgitt:

2004

Utgave:

1

Sider:

114

Vekt:

756 gr

Alder:

Voksen

Kalv
Vigmostad & Bjørke
9788241903359

Forlagets omtale:

Du trenger ikke være kokk for å lage mat med KALV, men du vil antakelig fort føle deg som en! Kalvekjøttet er lyst, lett, delikat og mørt og har fått en renessanse i det norske kjøkken. På bestemors tid var KALV en selvfølge i norsk kosthold, og nå har vi igjen fått øynene opp for denne LES MER delikatessen. Småretter, middag, fingermat og festmat. Har du hele dagen eller bare ti minutter til gjestene kommer, så finner du matretten å servere i KALV. Denne kokeboken dekker alt om KALV, ikke minst vår tids krav om etisk kjøttproduksjon. Rettene er godt utprøvd og ingrediensene finner du i butikken på hjørnet. Dette er en kokebok for alle. Gled deg, gled familien, imponer gjestene - servér KALV! Ingvild S. Bøge var utdannet kokk i 1991. Hun samlet erfaring fra forskjellige Bergensrestauranter og to år som kjøkkensjef i Hellas, før hun i 1996 etablerte seg som kjøkkensjef og eier av Spisekroken på Klosteret i Bergen. I hele 2003 var hun engasjert som bondelagskokk for å utvikle nye retter av kalv. Ingvild eier og driver Spisekroken i Bergen. Av populære spesialiteter kan nevnes gourmetkalv og geitekilling. Spisekrokens gjester er en skare av trofaste stamgjester og tilfeldige lykkelige besøkende. En glad ung mann har skrevet sine opplevelser i gjesteboken: Kjære Spisekroken I dag droppet vi grilling og gikk heller og spiste killing Nydelig! Mamma spiste villsvin og mormor spiste kalv. Det var så godt at de skalv... Theo 12 år LES MINDRE Forlagets omtale Du trenger ikke være kokk for å lage mat med KALV, men du vil antakelig fort føle deg som en! Kalvekjøttet er lyst, lett, delikat og mørt og har fått en renessanse i det norske kjøkken. På bestemors tid var KALV en selvfølge i norsk kosthold, og nå har vi igjen fått øynene opp for denne delikatessen. Småretter, middag, fingermat og festmat. Har du hele dagen eller bare ti minutter til gjestene kommer, så finner du matretten å servere i KALV. Denne kokeboken dekker alt om KALV, ikke minst vår tids krav om etisk kjøttproduksjon. Rettene er godt utprøvd og ingrediensene finner du i butikken på hjørnet. Dette er en kokebok for alle. Gled deg, gled familien, imponer gjestene - servér KALV! Ingvild S. Bøge var utdannet kokk i 1991. Hun samlet erfaring fra forskjellige Bergensrestauranter og to år som kjøkkensjef i Hellas, før hun i 1996 etablerte seg som kjøkkensjef og eier av Spisekroken på Klosteret i Bergen. I hele 2003 var hun engasjert som bondelagskokk for å utvikle nye retter av kalv. Ingvild eier og driver Spisekroken i Bergen. Av populære spesialiteter kan nevnes gourmetkalv og geitekilling. Spisekrokens gjester er en skare av trofaste stamgjester og tilfeldige lykkelige besøkende. En glad ung mann har skrevet sine opplevelser i gjesteboken: Kjære Spisekroken I dag droppet vi grilling og gikk heller og spiste killing Nydelig! Mamma spiste villsvin og mormor spiste kalv. Det var så godt at de skalv... Theo 12 år

Emner: Kjøttretter Kyr

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.