Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Kjøtt

    Kjøtt

    Kjøtt

    Kjøtt (en komplett guide)

    Forfatter Fortellerforl.

    Levering 2-12 dager

    349,-

    ISBN:

    9788281030077

    Forlag:

    Fortellerforl.

    Trykkeår:

    2004

    Utgitt:

    2004

    Utgave:

    1

    Sider:

    279

    Vekt:

    1030 gr

    Alder:

    Voksen

    Kjøtt
    Fortellerforl.
    9788281030077

    Forlagets omtale:

    Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer 100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på, oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre LES MER ting annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg blant ca. 300 oppskrifter. LES MINDRE Forlagets omtale Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer 100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på, oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg blant ca. 300 oppskrifter.

    Emner: Kjøttretter

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.