Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Kom i gang med fermentering

Kom i gang med fermentering

Kom i gang med fermentering

Kom i gang med fermentering (godt, sunt og enkelt)

Forfatter Stenersens forl.

(Søren Ejlersen - Forfatter)

Stenersens forl.

(Ditte Ingemann - Forfatter)

Stenersens forl.

(Ditte Ingemann - Illustratør)

Stenersens forl.

(Irene Inman Tjørve - Oversetter)

Stenersens forl.

Levering 2-6 dager

349,- Nå 305,-

ISBN:

9788272016288

Forlag:

Stenersens forl.

Trykkeår:

2016

Utgitt:

2016

Utgave:

1

Sider:

159

Vekt:

550 gr

Alder:

Voksen

Kom i gang med fermentering
Stenersens forl.
9788272016288

Forlagets omtale:

Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av. Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka LES MER får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter. Her får du alt du trenger for å gå i gang! LES MINDRE Forlagets omtale Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av. Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter. Her får du alt du trenger for å gå i gang!

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.