Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Kresne barn

    Kresne barn

    Kresne barn (få barna dine til å spise variert og god mat)

    Forfatter Pitch forlag

    ( - Utgiver)

    Pitch forlag

    På lager - sendes nå( 1 stk. )

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788293551539

    Forlag:

    Pitch forlag

    Trykkeår:

    2020

    Utgitt:

    2020

    Utgave:

    1

    Sider:

    255

    Vekt:

    529 gr

    Alder:

    Voksen

    Kresne barn
    Pitch forlag
    9788293551539

    Forlagets omtale:

    Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i LES MER hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer. Visste du at hjernen kan skille mellom tre millioner lukter, at andre verdenskrig førte til overvektsproblematikk, eller at kål er tarmens plaster? Norsk Smaksskule ble etablert av Stiftelsen Norsk Kulturarv i 2012, i samarbeid med Arne Brimi. Norsk Smaksskule vil bidra til matglede, smaksglede og matkulturelle opplevelser - og skape positive atferdsendringer blant barn og unge. Einar Risvik, dr. agric, er seniorforsker på Nofima og fagansvarlig for Norsk Smaksskule. Per Ivar Berget er utdannet kokk og er prosjektmedarbeider. Han har laget smaksøvelsene og oppskriftene i boken. Tor Valdvik er leder for Norsk Smaksskule og har intervjuet Arne Brimi. LES MINDRE Forlagets omtale Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer. Visste du at hjernen kan skille mellom tre millioner lukter, at andre verdenskrig førte til overvektsproblematikk, eller at kål er tarmens plaster? Norsk Smaksskule ble etablert av Stiftelsen Norsk Kulturarv i 2012, i samarbeid med Arne Brimi. Norsk Smaksskule vil bidra til matglede, smaksglede og matkulturelle opplevelser - og skape positive atferdsendringer blant barn og unge. Einar Risvik, dr. agric, er seniorforsker på Nofima og fagansvarlig for Norsk Smaksskule. Per Ivar Berget er utdannet kokk og er prosjektmedarbeider. Han har laget smaksøvelsene og oppskriftene i boken. Tor Valdvik er leder for Norsk Smaksskule og har intervjuet Arne Brimi.

    Emner: Barn Ernæring
    Alternative utgaver
    Kresne barn, få barna dine til å spise v... Einar Risvik
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    249,-
    Kjøp på Ebok.no

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.