Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Ren matglede

Ren matglede

Ren matglede

Ren matglede

Forfatter Vigmostad Bjørke

(Baard Næss - Illustratør)

Vigmostad Bjørke

Levering 2-6 dager

449,-

ISBN:

9788241908576

Forlag:

Vigmostad Bjørke

Trykkeår:

2013

Utgitt:

2013

Utgave:

1

Sider:

206

Vekt:

1010 gr

Alder:

Voksen

Ren matglede
Vigmostad Bjørke
9788241908576

Forlagets omtale:

Dette er en bok for ekte matglede! Det beste fra Norges kulturlandskap - rent, utsøkt og tilgjengelig der du bor! Ren matglede er en kulinarisk pilgrimsferd til de beste produsentene og råvarene i vårt eget land. Bli inspirert til å ta i bruk økologiske råvarer fra din egen region. 14 produsenter LES MER som driver økologisk jordbruk presenteres kort innledningsvis i hvert kapittel, mens hovedtyngden av boken er viet de herligste oppskrifter. Her finner man gode, økologiske produsenter av korn, melk, gris, honning, lam, eple, kylling, bær og enda mer. Dette er en bok for alle entusiaster av norsk mat, den avanserte kokken, men også hobbykokken. Bla i boken her. Om forfatteren: Kenneth Johansen har markert seg som en spennende og nyskapende kokk, blant annet da han ble kåret til Årets Villmarkskokk i 2007. Baard Næss er en av Norges fremste natur- og matfotografer. I 2011 vant han GOURMAND World Cookbook Awards: Best Cookbook Photography for bildene til SOPPkokeboka. LES MINDRE Forlagets omtale Dette er en bok for ekte matglede! Det beste fra Norges kulturlandskap - rent, utsøkt og tilgjengelig der du bor! Ren matglede er en kulinarisk pilgrimsferd til de beste produsentene og råvarene i vårt eget land. Bli inspirert til å ta i bruk økologiske råvarer fra din egen region. 14 produsenter som driver økologisk jordbruk presenteres kort innledningsvis i hvert kapittel, mens hovedtyngden av boken er viet de herligste oppskrifter. Her finner man gode, økologiske produsenter av korn, melk, gris, honning, lam, eple, kylling, bær og enda mer. Dette er en bok for alle entusiaster av norsk mat, den avanserte kokken, men også hobbykokken. Bla i boken her. Om forfatteren: Kenneth Johansen har markert seg som en spennende og nyskapende kokk, blant annet da han ble kåret til Årets Villmarkskokk i 2007. Baard Næss er en av Norges fremste natur- og matfotografer. I 2011 vant han GOURMAND World Cookbook Awards: Best Cookbook Photography for bildene til SOPPkokeboka.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.