Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Smaker det er verdt å ta vare på

    Smaker det er verdt å ta vare på

    Smaker det er verdt å ta vare på (kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom)

    Forfatter Aschehoug

    (John Rørdam - Forfatter)

    Aschehoug

    (Lars Petter Pettersen - Fotograf)

    Aschehoug

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes 01.01.1970

    499,- Nå 437,-

    ISBN:

    9788203296819

    Forlag:

    Aschehoug

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    1

    Sider:

    167

    Vekt:

    810 gr

    Alder:

    Voksen

    Smaker det er verdt å ta vare på
    Aschehoug
    9788203296819

    Forlagets omtale:

    Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til LES MER utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden. I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken. LES MINDRE Forlagets omtale Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden. I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.