Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no feeds film Gravid trening

  Gravid trening

  Gravid trening

  Gravid trening (sikker og trygg trening for deg og barnet ditt, tilrettelagt trening for alle de 3 trimestrene, komplett program for deg som er gravid!)

  Tomt hos leverandør, ny melding ventes

  249,-

  ISBN:

  9788299756723

  Forlag:

  Pilates Room

  Trykkeår:

  2010

  Utgitt:

  2010

  Utgave:

  1

  Vekt:

  96 gr

  Alder:

  Voksen

  Spilletid:

  00:01:02

  Gravid trening
  Pilates Room
  9788299756723

  Haugenboks omtale:

  Denne DVD-en inneholder pilatesøvelser for gravide under alle tre trimestre. Øvelsene fokuserer på riktig pust, bekkenbunnsmuskulaturen og økt kroppskontroll. Haugenboks omtale Denne DVD-en inneholder pilatesøvelser for gravide under alle tre trimestre. Øvelsene fokuserer på riktig pust, bekkenbunnsmuskulaturen og økt kroppskontroll.

  Forlagets omtale:

  Denne DVD er laget av Pilates Room master-instruktører, lege og fysioterapeut. Trening under graviditeten er anbefalt av både fysioterapeuter og leger, og DVD'n anbefales for alle dere som er gravide. Denne DVD'n hjelper deg å holde formen, stryke muskler som vil brukes mye når baby kommer, LES MER forebygger bekkenplager og korsryggsmerter og gjør deg bedre rustet for selve fødselen. Denne DVD er tilrettelagt alle 3 trimestre. Inneholder . Grunnprinsipper med nøye forklaring av teknikken i Pilates. : . Oppvarming med fokus på å forbrede kroppen til styrke øvelsene som skal gjøres i neste program: . Hovedprogram som inneholder både trygge øvelser for armer, rompe, rygg, bekkenbunn og midje. : . Avspenning som fokuserer på å øke boldsirkulasjon i kroppen din, forebygge vannansamling og hovenhet og gi deg mental styrke og overskudd. LES MINDRE Forlagets omtale Denne DVD er laget av Pilates Room master-instruktører, lege og fysioterapeut. Trening under graviditeten er anbefalt av både fysioterapeuter og leger, og DVD'n anbefales for alle dere som er gravide. Denne DVD'n hjelper deg å holde formen, stryke muskler som vil brukes mye når baby kommer, forebygger bekkenplager og korsryggsmerter og gjør deg bedre rustet for selve fødselen. Denne DVD er tilrettelagt alle 3 trimestre. Inneholder . Grunnprinsipper med nøye forklaring av teknikken i Pilates. : . Oppvarming med fokus på å forbrede kroppen til styrke øvelsene som skal gjøres i neste program: . Hovedprogram som inneholder både trygge øvelser for armer, rompe, rygg, bekkenbunn og midje. : . Avspenning som fokuserer på å øke boldsirkulasjon i kroppen din, forebygge vannansamling og hovenhet og gi deg mental styrke og overskudd.

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.