Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no feeds film Gravid trening

  Gravid trening

  Gravid trening

  Gravid trening (sikker og trygg trening for deg og barnet ditt, tilrettelagt trening for alle de 3 trimestrene, komplett program for deg som er gravid!)

  Tomt hos leverandør, ny melding ventes

  249,-

  ISBN:

  9788299756723

  Forlag:

  Pilates Room

  Trykkeår:

  2010

  Utgitt:

  2010

  Utgave:

  1

  Vekt:

  96 gr

  Alder:

  Voksen

  Spilletid:

  00:01:02

  Gravid trening
  Pilates Room
  9788299756723

  Haugenboks omtale:

  Denne DVD-en inneholder pilatesøvelser for gravide under alle tre trimestre. Øvelsene fokuserer på riktig pust, bekkenbunnsmuskulaturen og økt kroppskontroll. Haugenboks omtale Denne DVD-en inneholder pilatesøvelser for gravide under alle tre trimestre. Øvelsene fokuserer på riktig pust, bekkenbunnsmuskulaturen og økt kroppskontroll.

  Forlagets omtale:

  Denne DVD er laget av Pilates Room master-instruktører, lege og fysioterapeut. Trening under graviditeten er anbefalt av både fysioterapeuter og leger, og DVD'n anbefales for alle dere som er gravide. Denne DVD'n hjelper deg å holde formen, stryke muskler som vil brukes mye når baby kommer, LES MER forebygger bekkenplager og korsryggsmerter og gjør deg bedre rustet for selve fødselen. Denne DVD er tilrettelagt alle 3 trimestre. Inneholder . Grunnprinsipper med nøye forklaring av teknikken i Pilates. : . Oppvarming med fokus på å forbrede kroppen til styrke øvelsene som skal gjøres i neste program: . Hovedprogram som inneholder både trygge øvelser for armer, rompe, rygg, bekkenbunn og midje. : . Avspenning som fokuserer på å øke boldsirkulasjon i kroppen din, forebygge vannansamling og hovenhet og gi deg mental styrke og overskudd. LES MINDRE Forlagets omtale Denne DVD er laget av Pilates Room master-instruktører, lege og fysioterapeut. Trening under graviditeten er anbefalt av både fysioterapeuter og leger, og DVD'n anbefales for alle dere som er gravide. Denne DVD'n hjelper deg å holde formen, stryke muskler som vil brukes mye når baby kommer, forebygger bekkenplager og korsryggsmerter og gjør deg bedre rustet for selve fødselen. Denne DVD er tilrettelagt alle 3 trimestre. Inneholder . Grunnprinsipper med nøye forklaring av teknikken i Pilates. : . Oppvarming med fokus på å forbrede kroppen til styrke øvelsene som skal gjøres i neste program: . Hovedprogram som inneholder både trygge øvelser for armer, rompe, rygg, bekkenbunn og midje. : . Avspenning som fokuserer på å øke boldsirkulasjon i kroppen din, forebygge vannansamling og hovenhet og gi deg mental styrke og overskudd.