Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Personvern

    Filtrer utvalg53 stk
    PrisOK
    AlderOK
    • Voksen
    • Ungdom
    • Barn
    Permanent record Edward Snowden
    Levering 2-6 dager
    Heftet, Engelsk
    199,-
    379,- NÅ 332,-
    Overvåket, Edward Snowden, NSA og overvå... Glenn Greenwald
    Tomt hos leverandør, ny melding ventes 01.01.1970
    Innbundet, Bokmål
    379,- NÅ 332,-
    Overvåket, Edward Snowden, NSA og overvå... Glenn Greenwald
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    149,- NÅ 130,-
    Kjøp på Ebok.no
    Digitalt kildevern Anders Brenna
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    229,-
    Kjøp på Ebok.no
    Droner i sivilsamfunnet, aktører, teknol... Astrid Gynnild
    På lager - sendes nå( 1 stk. )
    Heftet, Bokmål
    319,- NÅ 279,-
    Personvern og GDPR i praksis Eva Jarbekk
    På lager - sendes nå( 2 stk. )
    Heftet, Bokmål
    399,- NÅ 327,-
    Personopplysningsloven ; Europaparlament... Norge
    På lager - sendes nå( 1 stk. )
    Heftet, Bokmål
    159,- NÅ 130,-
    Personopplysningsloven ; Europaparlament...
    På lager - sendes nå( 6 stk. )
    Heftet, Bokmål
    159,- NÅ 130,-
    Systemfeil Edward Snowden
    På lager - sendes nå( 1 stk. )
    Heftet, Bokmål
    179,-
    Systemfeil Edward Snowden
    På lager - sendes nå( 3 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    399,- NÅ 349,-
    Systemfeil Edward Snowden
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    159,- NÅ 139,-
    Kjøp på Ebok.no
    Massemenneske, roman Anders Malm
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    149,- NÅ 130,-
    Kjøp på Ebok.no
    Overvåket Ronald Bye
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    179,- NÅ 157,-
    Kjøp på Ebok.no
    Politiets persondatarett, en studie av h... Bjarne Kvam
    Levering 2-6 dager
    Innbundet, Bokmål
    829,- NÅ 680,-
    Politiets persondatarett, en studie av h... Bjarne Kvam
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    499,-
    Kjøp på Ebok.no
    Vern av privatlivets fred Ellen Lexerød Hovlid
    På lager - sendes nå( 2 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    865,- NÅ 709,-
    Vern av privatlivets fred Ellen Lexerød Hovlid
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    529,-
    Kjøp på Ebok.no
    Personvern, publisering og behandling av... Jon Wessel-Aas
    På lager - sendes nå( 5 stk. )
    Heftet, Bokmål
    469,- NÅ 385,-
    Personvern, publisering og behandling av... Jon Wessel-Aas
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    299,-
    Kjøp på Ebok.no
    395,- NÅ 324,-
    Personvernhåndboken, en praktisk bok om ... Malin Tønseth
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    219,-
    Kjøp på Ebok.no
    Personopplysningsloven og personvernforo... Eva Jarbekk
    På lager - sendes nå( 2 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    1 499,- NÅ 1 229,-
    Personopplysningsloven og personvernforo... Eva Jarbekk
    E-bok i salg / nedlastbar / les info først
    E-bok, Bokmål
    959,-
    Kjøp på Ebok.no
    829,- NÅ 680,-
    Personvern i arbeidsforhold Christian Kjølaas
    Levering 2-6 dager
    Innbundet, Bokmål
    399,- NÅ 327,-
    Forbud mot tilbakevirkende lover Benedikte Moltumyr Høgberg
    På lager - sendes nå( 1 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    1 039,- NÅ 852,-
    Skjulte tvangsmidler Ingvild Bruce
    På lager - sendes nå( 1 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    669,- NÅ 549,-
    Pasientjournalloven og helseregisterlove... Sverre Engelschiøn
    På lager - sendes nå( 7 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    899,- NÅ 737,-
    Personopplysningsloven og personvernforo... Åste Marie Bergseng Skullerud
    På lager - sendes nå( 1 stk. )
    Innbundet, Bokmål
    1 499,- NÅ 1 229,-

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.