Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Skolebøker Videregående Innovasjon og internasjonalisering

Innovasjon og internasjonalisering

Innovasjon og internasjonalisering

Innovasjon og internasjonalisering (entreprenørskap og bedriftsutvikling 2)

Forfatter Dalefag

(Steinar Lyngstad - Forfatter)

Dalefag

(Siri Løvaas - Forfatter)

Dalefag

(Svein Mjelve - Illustratør)

Dalefag

Levering 2-6 dager

545,-

ISBN:

9788291818870

Forlag:

Dalefag

Trykkeår:

2014

Utgitt:

2012

Utgave:

2

Sider:

272

Vekt:

570 gr

Innovasjon og internasjonalisering
Dalefag
9788291818870

Forlagets omtale:

Dette er en lærebok i programfaget Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2. Faget formidler kunnskap, ferdigheter og holdninger som kan bidra til kreative, nyskapende og produktive mennesker. Læreverket består av lærebok og hjemmeside. Vi presenterer faget gjennom fakta, eksempler, kommentarer og LES MER øvingsoppgaver. Læreboka har et godt utvalg med øvinger kontrollerer fakta og tester om du kan gjøre rede for faglige standpunkter på en saklig måte. Nettressursen er aktivitetsorientert og består av les mer om, ekstraoppgaver, løsningsforslag og lenker. LES MINDRE Forlagets omtale Dette er en lærebok i programfaget Entreprenørskap og bedriftsutvikling 2. Faget formidler kunnskap, ferdigheter og holdninger som kan bidra til kreative, nyskapende og produktive mennesker. Læreverket består av lærebok og hjemmeside. Vi presenterer faget gjennom fakta, eksempler, kommentarer og øvingsoppgaver. Læreboka har et godt utvalg med øvinger kontrollerer fakta og tester om du kan gjøre rede for faglige standpunkter på en saklig måte. Nettressursen er aktivitetsorientert og består av les mer om, ekstraoppgaver, løsningsforslag og lenker.

Alternative utgaver

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.