Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Kundeservice Informasjon Betaling og sikkerhet

  Informasjon - Betaling og sikkerhet

  Avbetaling - rente og gebyrfri

  Alt vi selger kan kjøpes på avbetaling, men du må handle for minst 750,- kr pr. ordre. Månedsbeløpet er valgfritt, men følgende er minimumsbeløp:

  Bestiller du:
  for inntil kr 3 000,- min. 200,- pr. mnd.
  for inntil kr 6 000,- min. 300,- pr. mnd.
  for inntil kr 10 000,- min. 400,- pr. mnd.
  for inntil kr 12 000,- min. 500,- pr. mnd.

  Maksimal nedbetalingstid er 2 år (Gjelder også ved flere avtaler.) og kr 12 000,-. Ved samlet avbetalingsbeløp over kr. 12000,-, ta kontakt med oss.

  Avbetaling velges i trinn 3 i kassen og gjelder kun for kundetype Privat/Student i Norge.
  Det er ingen tillegg for avbetaling. Det er altså helt rente- og gebyrfritt.

  Faktura og innbetalingsblanketter for hele bestillingen ettersendes. På hver giro står en forfallsdato, men du velger selv hvilken dato i måneden du betaler. Beløpet skal kun belastes bankkonto i Norge, se eventuelt kunder i utlandet.

  Hvis du får problemer med å betale i rett tid, ta kontakt, så hjelper vi deg med eventuell utsettelse. Har du ellers spørsmål, ta gjerne kontakt på telefon:
  70 07 45 00 kl. 09.00 - 16.30, chat eller e-post: epost@haugenbok.no

  Betalingsutsettelse er rente- og gebyrfri, og vi sender fraktfritt i Norge*. Se Porto og gebyr

  Når du velger betalingsutsettelse, får du en følgeseddel med i pakken. Faktura med 21 dagers betalingsfrist sendes senere.
  Studentkonto/Betalingsutsettelse blir fakturert 1. januar, 1. mars, 1. mai, 1. juni og 1. oktober. Du får da tilsendt spesifisert faktura på det du har handlet i perioden.

  NB! Husk å velge betalingsalternativet "Betalingsutsettelse" i trinn 2 i kassen for privat/studenter ved hver bestilling.

  All fakturering er gebyrfri hos oss

  1. Privatpersoner

  Faktura blir sendt separat pr e-post. Ved gave/annen leveringsadresse, sendes fakturaen til oppgitt fakturaadresse/e-postadresse og varen sendes leveringsadressen.

  2. Firma/institusjoner/andre

  Hvis leverings- og fakturaadresse er lik, legges faktura med i pakken.

  Ved ulik levering- og fakturaadresse, sendes en følgeseddel med i pakken og faktura sendes faktureringsadressen.

  Vi tar i mot forhåndsbestillinger av bøker som er ventet utgitt frem i tid. Dersom utgivelsesdatoen eller noe annet endres på varen, sender vi en e-post om dette til de som har bestilt boken og har oppgitt e-postadresse i ordren.

  Enkelte titler som er forventet utgitt noe fram i tid, kan av og til dessverre ikke belastes kort, fordi beløpsreservasjonen er utløpt før boken kommer hit. Dersom belastningen viser seg å bli avvist, får du i ettertid tilsendt faktura for manuell betaling.

  Utland: Det kan skje at en forhåndsbestilling blir slettet hvis det er for lang tid til boken blir utgitt. Boken må da bestilles på nytt av deg etter at den er utgitt.

  Vi gjør oppmerksom på at det på sendinger til utlandet kommer porto i tillegg.

  Vi har for tiden ikke noen løsning for gavekort. 

  Ønsker du å gi en bok i gave, kan du bestille boken på nettbokhandelen med leveringsadresse til den som skal motta gaven. Merk bestillingen med Gave. Vi sender da faktura til deg og boken til mottakeren.

  Hos haugenbok.no kan du betale sikkert med VISA-kort eller MasterCard.
  Vi bruker Verified by Visa og MasterCard SecureCode.

  Når du handler og betaler med kort, blir beløpet reservert på saldo. Beløpet trekkes når vi fakturerer ordren. Ved del-levering, trekkes beløpet pr. forsendelse.

  Forhåndsbestilling: Enkelte titler som er forventet utgitt noe fram i tid, kan av og til dessverre ikke belastes kort, fordi beløpsreservasjonen utløper før boken kommer hit. Dersom belastningen viser seg å bli avvist, får du i ettertid tilsendt faktura for manuell betaling.

  Vi gjør oppmerksom på at det på sendinger til utlandet kommer porto i tillegg.

  Bankaxess – Beløpet trekkes via nettbanken din. Du må først inngå en avtale i nettbanken om Bankaxess.

  haugenbok.no (VB BOK AS) er ansvarlig for personopplysningene du oppgir til oss. Vi oppgir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor haugenbok.no (VB BOK AS). Vi samler inn følgende opplysninger om kundene: navn, adresse, postnummer, poststed, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene er nødvendige for å kunne sende varene til rett leveringsadresse, faktura til rette vedkommende, og for å kontakte deg hvis det skulle være behov for det. Opplysningene blir bevart til du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet. Regnskapsopplysninger beholdes etter til enhver tid gjeldende lovverk om regnskap, pr i dag 10 år. Ønsker du å slette Din Profil, kontakt webmaster@haugenbok.no

  Ved bruk av bankkort reserveres beløpet på saldo ved bestilling. Beløpet blir først trukket når faktura skrives ut og pakken sendes. Vår leverandør av kortbetalingsløsning er Nets som garanterer sikker netthandel ved bruk av BankID som verifisering ved kortbelastning. Les mer på Nets.eu