Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Mat og helse i skolen

Mat og helse i skolen

Mat og helse i skolen

Mat og helse i skolen (en fagdidaktisk innføring)

På lager - sendes nå ( 5 stk. )

525,- Nå 449,-

ISBN:

9788245008241

Forlag:

Fagbokforl.

Trykkeår:

2009

Utgitt:

2009

Utgave:

1

Sider:

323

Vekt:

609 gr

Alder:

Voksen

Mat og helse i skolen
Fagbokforl.
9788245008241

Forlagets omtale:

Denne fagdidaktikk-boken om mat og helse omfatter spørsmålene som angår undervisningen i faget mat og helse: fagets hva, hvordan og hvorfor. Mat og måltider er viktig for den fysiske og psykiske helsen vår, og er en del av grunnlaget for et godt sosialt liv. Kunnskaper som fremmer gode matvaner, er LES MER viktige på mange områder. Men hva skal undervisningen i mat og helse-faget inneholde? Hvordan skal undervisningen gjennomføres? Og hva er bakgrunnen for de valgene vi gjør? Svarene på disse spørsmålene kan være normative og inneholde etiske refleksjoner. På den andre siden kan de være deskriptive og analytiske. Mat og helse i skolen har bidrag fra faglig sterke bidragsytere. Boken er delt opp i følgende fem emner: helsefremmende kostholdsarbeid i skolen, mat og livsstil, mat og forbruk, mat og kultur, og fagdidaktiske refleksjoner. Asle Holthe er høyskolelektor ved Høgskolen i Bergen. Britt Unni Wilhelmsen er professor ved Høgskolen i Bergen. LES MINDRE Forlagets omtale Denne fagdidaktikk-boken om mat og helse omfatter spørsmålene som angår undervisningen i faget mat og helse: fagets hva, hvordan og hvorfor. Mat og måltider er viktig for den fysiske og psykiske helsen vår, og er en del av grunnlaget for et godt sosialt liv. Kunnskaper som fremmer gode matvaner, er viktige på mange områder. Men hva skal undervisningen i mat og helse-faget inneholde? Hvordan skal undervisningen gjennomføres? Og hva er bakgrunnen for de valgene vi gjør? Svarene på disse spørsmålene kan være normative og inneholde etiske refleksjoner. På den andre siden kan de være deskriptive og analytiske. Mat og helse i skolen har bidrag fra faglig sterke bidragsytere. Boken er delt opp i følgende fem emner: helsefremmende kostholdsarbeid i skolen, mat og livsstil, mat og forbruk, mat og kultur, og fagdidaktiske refleksjoner. Asle Holthe er høyskolelektor ved Høgskolen i Bergen. Britt Unni Wilhelmsen er professor ved Høgskolen i Bergen.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.