Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Skjønnlitteratur Noveller, lyrikk og drama Kjøkkenheisen ; Landskap ; Stille ; Natt ; Ingenmannsland ; Av jord er du komen

Kjøkkenheisen ; Landskap ; Stille ; Natt ; Ingenmannsland ; Av jord er du komen

Kjøkkenheisen ; Landskap ; Stille ; Natt ; Ingenmannsland ; Av jord er du komen

Kjøkkenheisen ; Landskap ; Stille ; Natt ; Ingenmannsland ; Av jord er du komen

Forfatter Samlaget

(Bjørn Endreson - Oversetter)

Samlaget

(Jon Fosse - Oversetter)

Samlaget

(Einar Økland - Oversetter)

Samlaget

Levering 2-6 dager

339,-

ISBN:

9788252157253

Forlag:

Samlaget

Trykkeår:

2001

Utgitt:

2001

Utgave:

1

Sider:

295

Vekt:

331 gr

Alder:

Voksen

Serie:

Samlaget drama

Kjøkkenheisen ; Landskap ; Stille ; Natt ; Ingenmannsland ; Av jord er du komen
Samlaget
9788252157253

Haugenboks omtale:

Typisk for skuespilla er ein konsekvens, ei stadig variering av det same, eller om ein vil, ei mangel på fornying. Haugenboks omtale Typisk for skuespilla er ein konsekvens, ei stadig variering av det same, eller om ein vil, ei mangel på fornying.

Forlagets omtale:

Harold Pinter (f.1930) livnærte seg som turnerande skodespelar i ungdommen, og blei i 1957 spurt om han kunne skrive eit stykke som eit studentteater i så fall skulle setje opp veka etter. Pinter gjekk i gang, og på fire dagar skreiv han The Room. Og med det rommet, der ei dør fører ut til ei LES MER fiendtleg og farleg veg, er ein av dei grunnleggjande dramatiske situasjonane i Pinters forfattarskap etablert. Harold Pinter har sidan skrive ei lang rekke stykke, dei fleste ganske korte, og noko av det som imponerer mest med forfattarskapen er den konsekvens, den stadige variering av det same, eller om ein vil, den mangel på fornying, som lar seg følgje i stykka hans, til dømes i Landskap, Stille, Natt (frå rundt 1970) og i Ingenmannsland (1975), fram til Av jord er du komen (1996). LES MINDRE Forlagets omtale Harold Pinter (f.1930) livnærte seg som turnerande skodespelar i ungdommen, og blei i 1957 spurt om han kunne skrive eit stykke som eit studentteater i så fall skulle setje opp veka etter. Pinter gjekk i gang, og på fire dagar skreiv han The Room. Og med det rommet, der ei dør fører ut til ei fiendtleg og farleg veg, er ein av dei grunnleggjande dramatiske situasjonane i Pinters forfattarskap etablert. Harold Pinter har sidan skrive ei lang rekke stykke, dei fleste ganske korte, og noko av det som imponerer mest med forfattarskapen er den konsekvens, den stadige variering av det same, eller om ein vil, den mangel på fornying, som lar seg følgje i stykka hans, til dømes i Landskap, Stille, Natt (frå rundt 1970) og i Ingenmannsland (1975), fram til Av jord er du komen (1996).

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.