Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

• Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

Haugenbok.no Barn & Ungdom Klubben

Forfatter Gyldendal

(Odd Henning Skyllingstad - Illustratør)

Gyldendal

På lager - sendes nå ( 1 stk. )

ISBN:

9788205387676

Forlag:

Trykkeår:

Utgitt:

Utgave:

Sider:

Vekt:

314 gr

Alder:

Serie:

Fotballaget Froskene (nr. 4)

Serie:

Mer å lese

9788205387676

Forlagets omtale:

Stor dramatikk i ny bok om Fotballaget Froskene . Det brenner! ropte noen oppe fra veien.Sandra og Sally hadde kommet tilbake, de hadde visst vært i kiosken en tur. Sally sto med en røyk i hånda mens Sandra spiste på en is.. Det brenner, det brenner! ropte begge to.. Ikke bry dere om dem, de bøller LES MER bestandig! ropte Mette.Dommeren blåste i fløyta.. De har visst rett. Se der, det kommer røyk ut av vinduet i den blokka.Nå er det virkelig duket for trøbbel for Froskene. Sandra og Sally prøver så godt de kan å ødelegge for laget og i kampen mot Solglimt står det om hårfin poengberegning. Og ... nå får vi vite at frosker virkelig passer best på land ... Fjerde bok om vennegjengen i de veldig grønne fotballdraktene.Bjørn Ingvaldsen er en prisvinnende mester innen situasjonskomikk for barn og har blant annet skrevet bøkene om Espen Herbert, Elias og Brødrene Brun.Tøffe og morsomme illustrasjoner av Odd Henning Skyllingstad. Neste bok heter Boller og blod.Mer å lese. Gode bøker. Lett å lese videre. Fra 8 år. LES MINDRE Forlagets omtale Stor dramatikk i ny bok om Fotballaget Froskene . Det brenner! ropte noen oppe fra veien.Sandra og Sally hadde kommet tilbake, de hadde visst vært i kiosken en tur. Sally sto med en røyk i hånda mens Sandra spiste på en is.. Det brenner, det brenner! ropte begge to.. Ikke bry dere om dem, de bøller bestandig! ropte Mette.Dommeren blåste i fløyta.. De har visst rett. Se der, det kommer røyk ut av vinduet i den blokka.Nå er det virkelig duket for trøbbel for Froskene. Sandra og Sally prøver så godt de kan å ødelegge for laget og i kampen mot Solglimt står det om hårfin poengberegning. Og ... nå får vi vite at frosker virkelig passer best på land ... Fjerde bok om vennegjengen i de veldig grønne fotballdraktene.Bjørn Ingvaldsen er en prisvinnende mester innen situasjonskomikk for barn og har blant annet skrevet bøkene om Espen Herbert, Elias og Brødrene Brun.Tøffe og morsomme illustrasjoner av Odd Henning Skyllingstad. Neste bok heter Boller og blod.Mer å lese. Gode bøker. Lett å lese videre. Fra 8 år.

Emner: Fotball