Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Skjønnlitteratur Noveller, lyrikk og drama Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter

  Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter

  Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter

  Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter (skuespill i tre akter)

  Forfatter Transit

  Levering 2-6 dager

  198,-

  ISBN:

  9788275960717

  Forlag:

  Transit

  Trykkeår:

  2006

  Utgitt:

  2006

  Utgave:

  1

  Sider:

  125

  Vekt:

  220 gr

  Alder:

  Voksen

  Fire konger og en nabo ; Desperate Norwegians : et hørespill ; Bolsen Bankers : et dramatisk kvarter
  Transit
  9788275960717

  Haugenboks omtale:

  Fire konger og en nabo: Ditlef, Ole, Roal og Birger møtes en gang i uka for å spille poker og konsumere rusmidler. Når Birger blir lagt inn på sykehjem innser de alle at døden puster dem i nakken. En dag tilbys Roal barnevaktjobb av døden selv, forkledd som nabokona. Desperate Norwegians: Cornmo Han LES MER sen, reporter i en norsk radiokanal i Seattle, USA, er i Norge på jakt etter desperate nordmenn. Han får tak i Tørdis Triungstien, 87 år gammel, som har fått nok av statens forsøk på å ekspropriere huset hennes. Bolsen Bankers: Bolsen, en mann i 20-åra trekker opp en grense i sanden. Pelsen, som er på jakt etter Gud, forsøker å krysse grensa, men nektes gjennomgang. LES MINDRE Haugenboks omtale Fire konger og en nabo: Ditlef, Ole, Roal og Birger møtes en gang i uka for å spille poker og konsumere rusmidler. Når Birger blir lagt inn på sykehjem innser de alle at døden puster dem i nakken. En dag tilbys Roal barnevaktjobb av døden selv, forkledd som nabokona. Desperate Norwegians: Cornmo Hansen, reporter i en norsk radiokanal i Seattle, USA, er i Norge på jakt etter desperate nordmenn. Han får tak i Tørdis Triungstien, 87 år gammel, som har fått nok av statens forsøk på å ekspropriere huset hennes. Bolsen Bankers: Bolsen, en mann i 20-åra trekker opp en grense i sanden. Pelsen, som er på jakt etter Gud, forsøker å krysse grensa, men nektes gjennomgang.

  Forlagets omtale:

  FIRE KONGER OG EN NABO. Fire tilårskomne menn samles over nok et slag poker - en ukentlige flukt fra ensomheten ledsaget av et betydelig inntak av rusmidler. At døden puster dem i nakken, er noe de nødig bringer på bane, men da en av dem legges inn på Blåbæråsen, rykker livets harde realiteter LES MER brått nærmere. Bedre blir det ikke av at døden selv, forkledd som nabo, tilbyr neste-mann jobb som barnevakt for et barn han ikke får se. DESPERATE NORWEGIANS. Reporter Cornmo Hansen i Radio Norge, Seattle, USA er i Norge for å lage portretter av nordmenn i nød. Cornmo finner Tørdis Triungstuen, en oppegående syvogåttiåring hvis hjem tre ganger er blitt forsøkt ekspropriert av staten. Nå har hun fått nok. BOLSEN BANKERS. En mann trekker en strek i sanden og sperrer veien, en mann på desperat jakt etter Gud nektes gjennomgang. Hva skjer? LES MINDRE Forlagets omtale FIRE KONGER OG EN NABO. Fire tilårskomne menn samles over nok et slag poker - en ukentlige flukt fra ensomheten ledsaget av et betydelig inntak av rusmidler. At døden puster dem i nakken, er noe de nødig bringer på bane, men da en av dem legges inn på Blåbæråsen, rykker livets harde realiteter brått nærmere. Bedre blir det ikke av at døden selv, forkledd som nabo, tilbyr neste-mann jobb som barnevakt for et barn han ikke får se. DESPERATE NORWEGIANS. Reporter Cornmo Hansen i Radio Norge, Seattle, USA er i Norge for å lage portretter av nordmenn i nød. Cornmo finner Tørdis Triungstuen, en oppegående syvogåttiåring hvis hjem tre ganger er blitt forsøkt ekspropriert av staten. Nå har hun fått nok. BOLSEN BANKERS. En mann trekker en strek i sanden og sperrer veien, en mann på desperat jakt etter Gud nektes gjennomgang. Hva skjer?

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.