Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Skjønnlitteratur Romaner Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Forfatter Aschehoug

  (Helge Simonsen - Oversetter)

  Aschehoug

  Levering 2-6 dager

  399,-

  ISBN:

  9788203182242

  Forlag:

  Aschehoug

  Trykkeår:

  2001

  Utgitt:

  2001

  Utgave:

  1

  Sider:

  439

  Vekt:

  770 gr

  Alder:

  Voksen

  Serie:

  Sandemose, A. Samlede verker 1-15. Bindene selges også enkeltvis

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider
  Aschehoug
  9788203182242

  Haugenboks omtale:

  Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner. Nybyggere i Alberta (1928) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livsvilje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dane i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforh LES MER oldet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1940). LES MINDRE Haugenboks omtale Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner. Nybyggere i Alberta (1928) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livsvilje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dane i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1940).

  Forlagets omtale:

  AKSEL SANDEMOSE 100 ÅR For første gang vil Aksel Sandemoses verker . romaner, fortellinger og essays . foreligger samlet i 15 bind. Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner, Nybyggere i Alberta (dansk utg. 1928, på norsk 1966) og September (1939). Den første viser oss energien og den LES MER nyskapende livslinje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dana i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1949). LES MINDRE Forlagets omtale AKSEL SANDEMOSE 100 ÅR For første gang vil Aksel Sandemoses verker . romaner, fortellinger og essays . foreligger samlet i 15 bind. Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner, Nybyggere i Alberta (dansk utg. 1928, på norsk 1966) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livslinje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dana i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1949).

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.