Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Skjønnlitteratur Romaner Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider

  Forfatter Aschehoug

  (Helge Simonsen - Oversetter)

  Aschehoug

  Levering 2-6 dager

  399,-

  ISBN:

  9788203182242

  Forlag:

  Aschehoug

  Trykkeår:

  2001

  Utgitt:

  2001

  Utgave:

  1

  Sider:

  439

  Vekt:

  770 gr

  Alder:

  Voksen

  Serie:

  Sandemose, A. Samlede verker 1-15. Bindene selges også enkeltvis

  Nybyggere i Alberta ; Sandemose forteller ; September ; Fortellinger fra andre tider
  Aschehoug
  9788203182242

  Haugenboks omtale:

  Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner. Nybyggere i Alberta (1928) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livsvilje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dane i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforh LES MER oldet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1940). LES MINDRE Haugenboks omtale Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner. Nybyggere i Alberta (1928) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livsvilje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dane i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1940).

  Forlagets omtale:

  AKSEL SANDEMOSE 100 ÅR For første gang vil Aksel Sandemoses verker . romaner, fortellinger og essays . foreligger samlet i 15 bind. Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner, Nybyggere i Alberta (dansk utg. 1928, på norsk 1966) og September (1939). Den første viser oss energien og den LES MER nyskapende livslinje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dana i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1949). LES MINDRE Forlagets omtale AKSEL SANDEMOSE 100 ÅR For første gang vil Aksel Sandemoses verker . romaner, fortellinger og essays . foreligger samlet i 15 bind. Dette bindet inneholder to av Sandemoses Canada-romaner, Nybyggere i Alberta (dansk utg. 1928, på norsk 1966) og September (1939). Den første viser oss energien og den nyskapende livslinje som skaper et samfunn, med den sterke Ross Dana i sentrum av handlingen. September innkretser et klassisk Sandemose-problem, trekantforholdet mellom to menn og en kvinne. Videre er her med en del fortellinger og dikt som først ble utgitt i samlingene Sandemose forteller (1938) og Fortellinger fra andre tider (1949).