Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skjønnlitteratur Romaner Troilus og Criseyde

    Troilus og Criseyde

    Troilus og Criseyde

    Troilus og Criseyde

    Forfatter Bokvennen

    (Jan W. Dietrichson - Oversetter)

    Bokvennen

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788274882331

    Forlag:

    Bokvennen

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    249

    Vekt:

    476 gr

    Alder:

    Voksen

    Troilus og Criseyde
    Bokvennen
    9788274882331

    Haugenboks omtale:

    Handlingen er lagt til krigen mellom trojanerne og grekerne. I sentrum står kjærlighetshistorien mellom Troilus og Criseyde. Møtet med Criseyde forandrer Troilus' liv, og påfører ham både glede, sorg og lidelse. Haugenboks omtale Handlingen er lagt til krigen mellom trojanerne og grekerne. I sentrum står kjærlighetshistorien mellom Troilus og Criseyde. Møtet med Criseyde forandrer Troilus' liv, og påfører ham både glede, sorg og lidelse.

    Forlagets omtale:

    Bak dei krava som bakaren stiller til godt brød og bryggeria til godt øl, ligg genetiske variantar som menneske har merka seg, tatt vare på og utvikla. Gjennom meir enn ti tusen år har ulike samfunn jorda rundt dyrka fram eit stort biologisk mangfald i våre viktigaste kulturplanter. Vårt daglege LES MER brød formidlar denne mangslungne kulturhistoria, der innsiktar frå den molekylære plantebiologien avdekker at plantenes DNA er ei fascinerande forteljing i seg sjølv. Norden ligg i skjæringspunktet mellom dei store brødkulturane i Europa. Kornartane vi er mest kjende med, har alle sitt opphav i det varme Midtausten. Likevel kunne bygget nokre få tusen år seinare mogne så langt nord som til Alta. Kva mutasjonar gjorde dette mogleg? Kva rolle spelar menneske for kornet og kornet for mennesket? Kan den makelause auken i kornproduksjonen på 1900-talet halde fram, og kan vi møte behovet for mat i 2050, når kornet òg skal rekke til drivstoff og industriråvarer? LES MINDRE Forlagets omtale Bak dei krava som bakaren stiller til godt brød og bryggeria til godt øl, ligg genetiske variantar som menneske har merka seg, tatt vare på og utvikla. Gjennom meir enn ti tusen år har ulike samfunn jorda rundt dyrka fram eit stort biologisk mangfald i våre viktigaste kulturplanter. Vårt daglege brød formidlar denne mangslungne kulturhistoria, der innsiktar frå den molekylære plantebiologien avdekker at plantenes DNA er ei fascinerande forteljing i seg sjølv. Norden ligg i skjæringspunktet mellom dei store brødkulturane i Europa. Kornartane vi er mest kjende med, har alle sitt opphav i det varme Midtausten. Likevel kunne bygget nokre få tusen år seinare mogne så langt nord som til Alta. Kva mutasjonar gjorde dette mogleg? Kva rolle spelar menneske for kornet og kornet for mennesket? Kan den makelause auken i kornproduksjonen på 1900-talet halde fram, og kan vi møte behovet for mat i 2050, når kornet òg skal rekke til drivstoff og industriråvarer?

    Emner: Kjærlighet Krig