Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Barn & Ungdom Barnas båtbok

  Barnas båtbok

  Barnas båtbok

  Barnas båtbok (lær badevettsreglene, sjøvett, sjøveisreglene, sjømannskap, navigasjon, båtens utstyr og om sikkerhet på sjøen)

  Forfatter Blinke forl.

  (Ørjan Krogh Hansen - Illustratør)

  Blinke forl.

  (Kornelius W. Paulsen - Illustratør)

  Blinke forl.

  (Camilla Sætern - Illustratør)

  Blinke forl.

  (Kine Grøndahl - Illustratør)

  Blinke forl.

  (Katarina Mikes Nilsen - Illustratør)

  Blinke forl.

  (Ronny W. Andersen - Illustratør)

  Blinke forl.

  Levering 2-12 dager

  249,- Nå 218,-

  ISBN:

  9788293026013

  Forlag:

  Blinke forl.

  Trykkeår:

  2013

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  153

  Alder:

  9-12

  Serie:

  Blinkes barnebokserie for aktive barn

  Barnas båtbok
  Blinke forl.
  9788293026013

  Haugenboks omtale:

  Boken tar blant annet for seg badevettreglene og sjøvettreglene, sjømerkene og kartsymbolene, og forklarer ord og uttrykk man bruker på sjøen. Den tar også for seg navigasjon, sjøveisreglene og sikkerhet på og ved sjøen. Haugenboks omtale Boken tar blant annet for seg badevettreglene og sjøvettreglene, sjømerkene og kartsymbolene, og forklarer ord og uttrykk man bruker på sjøen. Den tar også for seg navigasjon, sjøveisreglene og sikkerhet på og ved sjøen.

  Forlagets omtale:

  Boka tar for seg det du trenger å vite når du er på og ved sjøen. Innholdet har forskjellig vanskelighetsgrad. Her kan du lære badevettsreglene og sjøvettsreglene som forteller deg hva du bør gjøre for å få en hyggelig tur. Sjømerkene og kartsymbolene er nøye forklart. Finn dem på kartet og kjenn LES MER dem igjen i virkeligheten. Vi tar for oss litt sjømannskap, ord og uttrykk man bruker på sjøen og litt navigasjon. Sjøveisreglene som er sjøens trafikkregler er forklart og illustrert i boka. Sikkerheten på og ved sjøen er viktig. Alle om bord i båtene bør vite hvordan de skal oppføre seg og hva de skal gjøre i forskjellige nødssituasjoner. Revidert utgave. LES MINDRE Forlagets omtale Boka tar for seg det du trenger å vite når du er på og ved sjøen. Innholdet har forskjellig vanskelighetsgrad. Her kan du lære badevettsreglene og sjøvettsreglene som forteller deg hva du bør gjøre for å få en hyggelig tur. Sjømerkene og kartsymbolene er nøye forklart. Finn dem på kartet og kjenn dem igjen i virkeligheten. Vi tar for oss litt sjømannskap, ord og uttrykk man bruker på sjøen og litt navigasjon. Sjøveisreglene som er sjøens trafikkregler er forklart og illustrert i boka. Sikkerheten på og ved sjøen er viktig. Alle om bord i båtene bør vite hvordan de skal oppføre seg og hva de skal gjøre i forskjellige nødssituasjoner. Revidert utgave.