Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Barn & Ungdom Hvorfor smelter ost, men ikke skinke?

Hvorfor smelter ost, men ikke skinke?

Hvorfor smelter ost, men ikke skinke?

Hvorfor smelter ost, men ikke skinke? (barn spør, Andreas svarer)

Forfatter Schibsted

(Kåre Martens - Illustratør)

Schibsted

(Eivind Stoud Platou - Illustratør)

Schibsted

Levering 2-6 dager

249,- Nå 218,-

ISBN:

9788251682886

Forlag:

Schibsted

Trykkeår:

2015

Utgitt:

2015

Utgave:

1

Sider:

106

Vekt:

516 gr

Alder:

9-12

Hvorfor smelter ost, men ikke skinke?
Schibsted
9788251682886

Forlagets omtale:

Hvorfor er sola gul? Hvorfor renner det vann gjennom øynene når vi blir lei oss? Har noen bæsja på månen? Hvor kommer snørr og busemenn fra? Kan dyr gråte? Hvorfor blir svarte ting varmere i sola? Hvorfor får vi gåsehud? Barn stiller spørsmålene alle lurer på, men som voksne ikke tør å stille. LES MER Gjennom flere år som spaltist i Aftenposten Junior har Andreas fått hundrevis av spørsmål fra nysgjerrige barn. I denne boka svarer han på de mest underholdende og overraskende. I Hvorfor smelter ost og ikke skinke? får barna svar på alt du ikke visste at de lurte på. LES MINDRE Forlagets omtale Hvorfor er sola gul? Hvorfor renner det vann gjennom øynene når vi blir lei oss? Har noen bæsja på månen? Hvor kommer snørr og busemenn fra? Kan dyr gråte? Hvorfor blir svarte ting varmere i sola? Hvorfor får vi gåsehud? Barn stiller spørsmålene alle lurer på, men som voksne ikke tør å stille. Gjennom flere år som spaltist i Aftenposten Junior har Andreas fått hundrevis av spørsmål fra nysgjerrige barn. I denne boka svarer han på de mest underholdende og overraskende. I Hvorfor smelter ost og ikke skinke? får barna svar på alt du ikke visste at de lurte på.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.