Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Skjønnlitteratur Noveller, lyrikk og drama Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet

  Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet

  Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet

  Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet (dikt 2011-2019)

  Forfatter Oktober

  Levering 2-6 dager

  279,- Nå 244,-

  ISBN:

  9788249520817

  Forlag:

  Oktober

  Trykkeår:

  2019

  Utgitt:

  2019

  Utgave:

  1

  Sider:

  86

  Vekt:

  237 gr

  Alder:

  Voksen

  Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet
  Oktober
  9788249520817

  Forlagets omtale:

  Det er åtte år siden Rune Christiansen utga sin forrige diktsamling, "Jeg har tenkt meg til de elysiske sletter." I mellomtiden har han utgitt to kritikerroste romaner, "Ensomheten i Lydia Ernemans liv" og "Fanny og mysteriet i den sørgende skogen." Rune Christiansens diktning er utpreget LES MER intertekstuell, han snakker med verdenslitteraturen og filmhistorien, med mytologien, med bibelfortellingene. Her er Jason og argonautene, her er Gud bak sin himmelske dør; her er Grundtvig og von Dalin, her er Gunnar Ekelöf, Robert Bresson og Hiroshi Shimizu. Men like mye får han de små, kravløse tingene i tale, insektene, tjærepapiret, klesklypene som dupper i en plastbøtte fylt med regnvann, uanselige, men langt fra ubetydelige. Her er gleden over alle tings nærvær; samtidig er døden til stede som et skyggefullt faktum, eller like mye: et gyllent skinn. LES MINDRE Forlagets omtale Det er åtte år siden Rune Christiansen utga sin forrige diktsamling, "Jeg har tenkt meg til de elysiske sletter." I mellomtiden har han utgitt to kritikerroste romaner, "Ensomheten i Lydia Ernemans liv" og "Fanny og mysteriet i den sørgende skogen." Rune Christiansens diktning er utpreget intertekstuell, han snakker med verdenslitteraturen og filmhistorien, med mytologien, med bibelfortellingene. Her er Jason og argonautene, her er Gud bak sin himmelske dør; her er Grundtvig og von Dalin, her er Gunnar Ekelöf, Robert Bresson og Hiroshi Shimizu. Men like mye får han de små, kravløse tingene i tale, insektene, tjærepapiret, klesklypene som dupper i en plastbøtte fylt med regnvann, uanselige, men langt fra ubetydelige. Her er gleden over alle tings nærvær; samtidig er døden til stede som et skyggefullt faktum, eller like mye: et gyllent skinn.

  Alternative utgaver
  Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene... Rune Christiansen
  E-bok i salg / nedlastbar / les info først
  E-bok, Bokmål
  209,-
  Kjøp på Ebok.no

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.