Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Barn & Ungdom Ungdom Bordet fanger

    Bordet fanger

    Bordet fanger

    Bordet fanger (kokkekunst for unge)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Rita Endestad - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    329,-

    ISBN:

    9788202312596

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2009

    Utgitt:

    2009

    Utgave:

    2

    Sider:

    143

    Vekt:

    670 gr

    Alder:

    12-16

    Bordet fanger
    Cappelen Damm
    9788202312596

    Forlagets omtale:

    Bordet fanger er en herlig bok om matglede og matlaging! Her finner du gode, enkle, utfordrende og sølete oppskrifter på nydelig mat. Du kan fråtse i pasta, fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt og - selvfølgelig - masse desserter. Ta det du finner i kjøleskapet og se hva som blir resultatet. Kunne det LES MER smake med en hjemmelaget hamburger med luksustilbehør eller er lat laks tingen? Ønsker du deg en saftig lørdagspizza eller vil du bytte den ut med kylling med 40 hvitløkfedd? Og hvorfor ikke slå til med verdens enkleste sjokolademousse midt i uka? I tillegg til gode oppskrifter får du Andreas' morsomme og underlige historier knyttet til mat og matopplevelser. Den strenge fru Lie og hennes sukiyaki og mannen som hatet pasta så mye at han nesten døde, er bare noen av historiene i boken. Bordet fanger inspirerer til opphold ved kjøkkenbenken! LES MINDRE Forlagets omtale Bordet fanger er en herlig bok om matglede og matlaging! Her finner du gode, enkle, utfordrende og sølete oppskrifter på nydelig mat. Du kan fråtse i pasta, fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt og - selvfølgelig - masse desserter. Ta det du finner i kjøleskapet og se hva som blir resultatet. Kunne det smake med en hjemmelaget hamburger med luksustilbehør eller er lat laks tingen? Ønsker du deg en saftig lørdagspizza eller vil du bytte den ut med kylling med 40 hvitløkfedd? Og hvorfor ikke slå til med verdens enkleste sjokolademousse midt i uka? I tillegg til gode oppskrifter får du Andreas' morsomme og underlige historier knyttet til mat og matopplevelser. Den strenge fru Lie og hennes sukiyaki og mannen som hatet pasta så mye at han nesten døde, er bare noen av historiene i boken. Bordet fanger inspirerer til opphold ved kjøkkenbenken!