Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Bransje, fag og miljø

    Bransje, fag og miljø

    Bransje, fag og miljø

    Bransje, fag og miljø (Vg1 restaurant- og matfag)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    (Ingun Dager Moe - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Inger Schjøll - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Ottar Isaksen - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Maria Brænd - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    320,-

    ISBN:

    9788258405570

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2006

    Utgitt:

    2006

    Utgave:

    1

    Sider:

    154

    Vekt:

    346 gr

    Serie:

    Restaurant- og matfag

    Bransje, fag og miljø
    Yrkeslitteratur
    9788258405570

    Forlagets omtale:

    Boka er skrevet med utgangspunkt i læreplanmålene for programfaget bransje, fag og miljø. Den forteller deg litt om hva de forskjellige yrkene dreier seg om, og om veien videre, i de forskjellige bransjekapitlene. For å forstå bakgrunn og utvikling inneholder kapitlene litt om bransjenes historie. LES MER Boka tar også for seg det som er felles for bransjene når det gjelder generelle rammebetingelser, markeds- og konkurranseforhold og organisasjoner. Salg, service, kommunikasjon og kundebehandling er viktige emner for deg som skal arbeide i restaurant- og matfagbransjen. Vi er rett og slett avhengige av fornøyde kunder og gjester. Det er viktig å unngå yrkesskader og sykdom. Kapitlet om ergonomi og arbeidsmiljø forteller om hva vi kan gjøre for å unngå nettopp dette. Ta med deg kunnskapen videre i yrkeskarrieren din - helse og trivsel er viktig for at du skal få mange gode arbeidsdager. Det samme gjelder førstehjelp. Uhell og skader kan oppstå på skolen, i arbeidslivet og overalt ellers. Da er det viktig at du vet hva du skal gjøre for å takle situasjonen. Vi har ansvaret for å ta vare på miljøet vårt - husk at det er andre som skal leve på jorda etter oss. I kapitlet om avfallshåndtering kan du lese om hva du bør tenke på for å ta vare på miljøet, bl.a. kildesortering og materialgjenvinning. Boka har repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver. LES MINDRE Forlagets omtale Boka er skrevet med utgangspunkt i læreplanmålene for programfaget bransje, fag og miljø. Den forteller deg litt om hva de forskjellige yrkene dreier seg om, og om veien videre, i de forskjellige bransjekapitlene. For å forstå bakgrunn og utvikling inneholder kapitlene litt om bransjenes historie. Boka tar også for seg det som er felles for bransjene når det gjelder generelle rammebetingelser, markeds- og konkurranseforhold og organisasjoner. Salg, service, kommunikasjon og kundebehandling er viktige emner for deg som skal arbeide i restaurant- og matfagbransjen. Vi er rett og slett avhengige av fornøyde kunder og gjester. Det er viktig å unngå yrkesskader og sykdom. Kapitlet om ergonomi og arbeidsmiljø forteller om hva vi kan gjøre for å unngå nettopp dette. Ta med deg kunnskapen videre i yrkeskarrieren din - helse og trivsel er viktig for at du skal få mange gode arbeidsdager. Det samme gjelder førstehjelp. Uhell og skader kan oppstå på skolen, i arbeidslivet og overalt ellers. Da er det viktig at du vet hva du skal gjøre for å takle situasjonen. Vi har ansvaret for å ta vare på miljøet vårt - husk at det er andre som skal leve på jorda etter oss. I kapitlet om avfallshåndtering kan du lese om hva du bør tenke på for å ta vare på miljøet, bl.a. kildesortering og materialgjenvinning. Boka har repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.