Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Butikkslakterfaget

    Butikkslakterfaget

    Butikkslakterfaget

    Butikkslakterfaget (restaurant- og matfag vg3)

    Forfatter Fagbokforl.

    Levering 2-6 dager

    365,-

    ISBN:

    9788245010299

    Forlag:

    Fagbokforl.

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    289

    Vekt:

    614 gr

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Butikkslakterfaget
    Fagbokforl.
    9788245010299

    Forlagets omtale:

    Denne boka er en lærebok for butikkslakterfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne tilberede og presentere kjøtt og kjøttprodukter, sjømat, frukt og grønt, bakeprodukter, ost og melkeprodukter, står sentralt i boka. Boka fokuserer på LES MER samspillet mellom butikkslakteren og kunden og hvordan vi kan sikre profesjonell service og kundebehandling. Vi kan også lese om eksponering og vareplassering for å skape et salgbart miljø i butikken, og vi finner stoff om verktøy og redskaper, kalkulasjon, prissetting og emballasje. Til boka finnes det en nettressurs på denne adressen: www.fagbokforlaget.no/rm3. Der finner du oppskrifter, nyttige lenker og et stort utvalg av oppgaver. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka er en lærebok for butikkslakterfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne tilberede og presentere kjøtt og kjøttprodukter, sjømat, frukt og grønt, bakeprodukter, ost og melkeprodukter, står sentralt i boka. Boka fokuserer på samspillet mellom butikkslakteren og kunden og hvordan vi kan sikre profesjonell service og kundebehandling. Vi kan også lese om eksponering og vareplassering for å skape et salgbart miljø i butikken, og vi finner stoff om verktøy og redskaper, kalkulasjon, prissetting og emballasje. Til boka finnes det en nettressurs på denne adressen: www.fagbokforlaget.no/rm3. Der finner du oppskrifter, nyttige lenker og et stort utvalg av oppgaver.