Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Fisk og fiskeprodukter

    Fisk og fiskeprodukter

    Fisk og fiskeprodukter

    Fisk og fiskeprodukter

    Forfatter Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    340,-

    ISBN:

    9788258403927

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    1999

    Utgitt:

    1999

    Utgave:

    1

    Sider:

    180

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Fisk og fiskeprodukter
    Yrkeslitteratur
    9788258403927

    Haugenboks omtale:

    Boken gir en kort innføring i fiskebransjen og en grundig behandling av fisk som råstoff, om lagring, bearbeiding og videreforedling. Bedriftenes egenkontroll bygger på moderne kvalitetssystemer som HACCP, og dette temaet blir behandlet i et eget kapittel. Har litteraturliste og stikkordregister. Haugenboks omtale Boken gir en kort innføring i fiskebransjen og en grundig behandling av fisk som råstoff, om lagring, bearbeiding og videreforedling. Bedriftenes egenkontroll bygger på moderne kvalitetssystemer som HACCP, og dette temaet blir behandlet i et eget kapittel. Har litteraturliste og stikkordregister.