Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kjøttfagene

    Kjøttfagene

    Kjøttfagene

    Kjøttfagene (pølsemakerfaget, kjøttskjærerfaget og slakterfaget vg3)

    Forfatter Fagbokforl.

    (Steinar Moe - Forfatter)

    Fagbokforl.

    (Svein Reisang - Illustratør)

    Fagbokforl.

    Levering 2-6 dager

    419,-

    ISBN:

    9788245013153

    Forlag:

    Fagbokforl.

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    282

    Vekt:

    604 gr

    Kjøttfagene
    Fagbokforl.
    9788245013153

    Forlagets omtale:

    Denne boka er ei felles lærebok for de «industrielle kjøttfagene»: pølsemakerfaget, kjøttskjærerfaget og slakterfaget. Den er skrevet for elever på Vg3 og for lærlinger i bedrift. Pølsemakeren lærer om produksjon av farsevarer, om røyking og koking, om hjelpe- og tilsetningsstoffer om salting og LES MER om bruk av tarmer i pølseproduksjonen. Også kalkulasjon og prissetting av produkter er et viktig tema. Kjøttskjæreren lærer om råvarer og produksjon, mens slakteren blant annet lærer om transport og slakting, ulike slaktedyr, slaktedyras anatomi, behandling av kjøtt og sporing. Noen tema er felles for alle de tre kjøttfagene. Det gjelder bruk av emballasje, hygiene og internkontroll. Jan Idsøe har bakgrunn både som butikkslakter, pølsemaker og kjøttskjærer og har lang og bred arbeidserfaring i kjøttbransjen. Han har i en årrekke vært faglærer i kjøttfag ved Godalen videregående skole. Steinar Moe har bakgrunn som kokk, pølsemaker, slakter og kjøttskjærer. Han arbeider i dag som slakter og kjøttskjærer ved Norturas småfe- og storfeanlegg i Trøndelag. Han har mangeårig erfaring innen fagopplæring i kjøttfag og som medlem i flere fagnemder innen kjøttfagene. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka er ei felles lærebok for de «industrielle kjøttfagene»: pølsemakerfaget, kjøttskjærerfaget og slakterfaget. Den er skrevet for elever på Vg3 og for lærlinger i bedrift. Pølsemakeren lærer om produksjon av farsevarer, om røyking og koking, om hjelpe- og tilsetningsstoffer om salting og om bruk av tarmer i pølseproduksjonen. Også kalkulasjon og prissetting av produkter er et viktig tema. Kjøttskjæreren lærer om råvarer og produksjon, mens slakteren blant annet lærer om transport og slakting, ulike slaktedyr, slaktedyras anatomi, behandling av kjøtt og sporing. Noen tema er felles for alle de tre kjøttfagene. Det gjelder bruk av emballasje, hygiene og internkontroll. Jan Idsøe har bakgrunn både som butikkslakter, pølsemaker og kjøttskjærer og har lang og bred arbeidserfaring i kjøttbransjen. Han har i en årrekke vært faglærer i kjøttfag ved Godalen videregående skole. Steinar Moe har bakgrunn som kokk, pølsemaker, slakter og kjøttskjærer. Han arbeider i dag som slakter og kjøttskjærer ved Norturas småfe- og storfeanlegg i Trøndelag. Han har mangeårig erfaring innen fagopplæring i kjøttfag og som medlem i flere fagnemder innen kjøttfagene.