Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kokk- og servitørfag

    Kokk- og servitørfag

    Kokk- og servitørfag

    Kokk- og servitørfag (restaurant- og matfag vg2)

    Levering 2-6 dager

    565,-

    ISBN:

    9788245006469

    Forlag:

    Fagbokforl.

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    534

    Vekt:

    1117 gr

    Kokk- og servitørfag
    Fagbokforl.
    9788245006469

    Forlagets omtale:

    Denne boka er en del av et læreverk for programområdet kokk- og servitørfag innen restaurant- og matfag Vg2, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Den tar for seg tema som er viktige for alle som skal tilberede eller servere mat, for eksempel mikrobiologi og hygiene, LES MER kvalitet og regelverk, kosthold, ernæring og helse. Den tar også for seg etikk og miljø, marked, økonomi og service, og den forteller litt om drikkevarer og om tradisjon og trender når det gjelder mat. Per-Øystein Sandvin er hovedforfatter og redaktør for boka. Han er utdannet kokk og har videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole. Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utviklet i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka er en del av et læreverk for programområdet kokk- og servitørfag innen restaurant- og matfag Vg2, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Den tar for seg tema som er viktige for alle som skal tilberede eller servere mat, for eksempel mikrobiologi og hygiene, kvalitet og regelverk, kosthold, ernæring og helse. Den tar også for seg etikk og miljø, marked, økonomi og service, og den forteller litt om drikkevarer og om tradisjon og trender når det gjelder mat. Per-Øystein Sandvin er hovedforfatter og redaktør for boka. Han er utdannet kokk og har videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv næringsmiddelteknisk fagskole. Læreverket i restaurant- og matfag Vg2 er utviklet i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

    Alternative utgaver
    Kokk- og servitørfag, restaurant- og mat...
    På lager - sendes nå ( 1 stk. )
    Heftet, Nynorsk
    565,-
    Kjøp

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.