Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kokkehåndboka

    Kokkehåndboka

    Kokkehåndboka

    Kokkehåndboka (en matlagings- og råstofflære)

    Forfatter Vett og viten

    Levering 2-6 dager

    498,-

    ISBN:

    9788241203534

    Forlag:

    Vett og viten

    Trykkeår:

    2001

    Utgitt:

    2001

    Utgave:

    1

    Sider:

    350

    Vekt:

    1702 gr

    Kokkehåndboka
    Vett og viten
    9788241203534

    Haugenboks omtale:

    Bokas første del beskriver de grunnleggende metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat. Den andre delen består av en råstofflære som også kan fungere som et utfyllende oppslagsverk. Har oversikt med over læreplanen og register. Haugenboks omtale Bokas første del beskriver de grunnleggende metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat. Den andre delen består av en råstofflære som også kan fungere som et utfyllende oppslagsverk. Har oversikt med over læreplanen og register.