Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Konservering

    Konservering

    Konservering

    Konservering (VK1)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    210,-

    ISBN:

    9788258403958

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2002

    Utgitt:

    2002

    Utgave:

    1

    Sider:

    108

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Konservering
    Yrkeslitteratur
    9788258403958

    Haugenboks omtale:

    Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til LES MER alle kapitlene. Har litteraturliste og register. LES MINDRE Haugenboks omtale Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litteraturliste og register.