Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kosthald og livsstil

Kosthald og livsstil

Kosthald og livsstil

Kosthald og livsstil (restaurant- og matfag vg1)

Levering 2-6 dager

315,-

ISBN:

9788245005219

Forlag:

Fagbokforl.

Trykkeår:

2007

Utgitt:

2007

Utgave:

1

Sider:

153

Vekt:

338 gr

Kosthald og livsstil
Fagbokforl.
9788245005219

Forlagets omtale:

Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek for seg sider ved kosthaldet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Ho fortel også om ernæring og LES MER kosthald hjå spesielle grupper og tek for seg tradisjonsmat, både frå Noreg og frå mange andre land. Gunn Elin Hodne er utdanna næringsmiddelteknolog og har tileggsutdanning i anatomi og fysiologi. Ho har vore trainee i Tine og har hatt ulike stillingar i Gilde, mellom anna avdelingsleiar for salteri og hermetikk. Ho har også arbeidd ved Norconserv, og er no tilsett ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek for seg sider ved kosthaldet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Ho fortel også om ernæring og kosthald hjå spesielle grupper og tek for seg tradisjonsmat, både frå Noreg og frå mange andre land. Gunn Elin Hodne er utdanna næringsmiddelteknolog og har tileggsutdanning i anatomi og fysiologi. Ho har vore trainee i Tine og har hatt ulike stillingar i Gilde, mellom anna avdelingsleiar for salteri og hermetikk. Ho har også arbeidd ved Norconserv, og er no tilsett ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Alternative utgaver
Kosthold og livsstil, restaurant- og mat...
Levering 2-6 dager
Heftet, Bokmål
315,-
Kjøp

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.