Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kosthald og livsstil

    Kosthald og livsstil

    Kosthald og livsstil

    Kosthald og livsstil (vg1 restaurant- og matfag)

    Forfatter Gyldendal undervisning

    (Ellen Mohaugen - Forfatter)

    Gyldendal undervisning

    Levering 2-6 dager

    400,-

    ISBN:

    9788205356580

    Forlag:

    Gyldendal undervisning

    Trykkeår:

    2009

    Utgitt:

    2006

    Utgave:

    1

    Sider:

    199

    Vekt:

    676 gr

    Serie:

    VG1 Restaurant- og matfag

    Kosthald og livsstil
    Gyldendal undervisning
    9788205356580

    Haugenboks omtale:

    Boken dekker kompetansemålene for programfaget kosthold og livsstil. Boken består av fire deler: Mat, energi og næringsstoffer; Livsstil og helse; Spesialkost; og Matkultur & nye trender. Med kontrollspørsmål, arbeids- og diskusjonsoppgaver. Har register. Haugenboks omtale Boken dekker kompetansemålene for programfaget kosthold og livsstil. Boken består av fire deler: Mat, energi og næringsstoffer; Livsstil og helse; Spesialkost; og Matkultur & nye trender. Med kontrollspørsmål, arbeids- og diskusjonsoppgaver. Har register.

    Forlagets omtale:

    Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag Bok. for basisstoff, oversikt og leselystRM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler ogillustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal LES MER utdanne seg til.I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.Nett. for aktivitet, opplevelse og fordypningPå nettstedet vil du finne filmsnutter . blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv . som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 2006.2007. LES MINDRE Forlagets omtale Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag Bok. for basisstoff, oversikt og leselystRM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler ogillustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal utdanne seg til.I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.Nett. for aktivitet, opplevelse og fordypningPå nettstedet vil du finne filmsnutter . blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv . som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 2006.2007.

    Alternative utgaver