Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kosthold og livsstil

    Kosthold og livsstil

    Kosthold og livsstil

    Kosthold og livsstil (restaurant- og matfag vg1)

    Levering 2-6 dager

    305,-

    ISBN:

    9788245005226

    Forlag:

    Fagbokforl.

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    1

    Sider:

    153

    Vekt:

    338 gr

    Kosthold og livsstil
    Fagbokforl.
    9788245005226

    Forlagets omtale:

    Denne boken er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar for seg sider ved kostholdet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Den forteller også om ernæring LES MER og kosthold hos spesielle grupper og tar for seg tradisjonsmat, både fra Norge og fra mange andre land. Gunn Elin Hodne er utdannet næringsmiddelteknolog og har tileggsutdannelse i anatomi og fysiologi. Hun har vært trainee i Tine og har hatt ulike stillinger i Gilde, blant annet avdelingsleder for salteri og hermetikk. Hun har også arbeidet ved Norconserv og er nå ansatt ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia LES MINDRE Forlagets omtale Denne boken er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar for seg sider ved kostholdet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Den forteller også om ernæring og kosthold hos spesielle grupper og tar for seg tradisjonsmat, både fra Norge og fra mange andre land. Gunn Elin Hodne er utdannet næringsmiddelteknolog og har tileggsutdannelse i anatomi og fysiologi. Hun har vært trainee i Tine og har hatt ulike stillinger i Gilde, blant annet avdelingsleder for salteri og hermetikk. Hun har også arbeidet ved Norconserv og er nå ansatt ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia

    Alternative utgaver
    Kosthald og livsstil, restaurant- og mat...
    Levering 2-6 dager
    Heftet, Nynorsk
    305,-
    Kjøp