Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kosthold og livsstil

    Kosthold og livsstil

    Kosthold og livsstil

    Kosthold og livsstil (restaurant- og matfag)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    330,-

    ISBN:

    9788258405389

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2006

    Utgitt:

    2006

    Utgave:

    1

    Sider:

    156

    Serie:

    Restaurant- og matfag

    Kosthold og livsstil
    Yrkeslitteratur
    9788258405389

    Forlagets omtale:

    Boka gir en grundig innføring i programfaget, men ser også sammenheng mellom de ulike programfagene. Kunnskap om kroppens og næringsstoffenes oppbygging og funksjon er viktig for å forstå faget kosthold og livsstil. Første delen av boka handler om det. For å knytte fagstoffet til hverdagen, er det LES MER lagt opp til oppgaver der kunnskapene skal brukes til å vurdere eget kosthold, se sammenhengen mellom kroppens energibehov, fysisk aktivitet og hva vi spiser og drikker. Det er lagt vekt på å fortelle om matens betydning for vår egen helse og hvordan vi skal forebygge livsstilssykdommer. Boka tar hensyn til at vi stadig blir påvirket av andre kulturer og deres matskikker. Det er viktig at vi holder på vår egen matkultur og våre mattradisjoner, men i tillegg skal vi være åpne og lære om det nye, både kulturelt og ernæringsmessig. Kontroll- og øvingsoppgavene som er utarbeidet etter hvert kapittel kan videreføres som prosjektoppgaver. LES MINDRE Forlagets omtale Boka gir en grundig innføring i programfaget, men ser også sammenheng mellom de ulike programfagene. Kunnskap om kroppens og næringsstoffenes oppbygging og funksjon er viktig for å forstå faget kosthold og livsstil. Første delen av boka handler om det. For å knytte fagstoffet til hverdagen, er det lagt opp til oppgaver der kunnskapene skal brukes til å vurdere eget kosthold, se sammenhengen mellom kroppens energibehov, fysisk aktivitet og hva vi spiser og drikker. Det er lagt vekt på å fortelle om matens betydning for vår egen helse og hvordan vi skal forebygge livsstilssykdommer. Boka tar hensyn til at vi stadig blir påvirket av andre kulturer og deres matskikker. Det er viktig at vi holder på vår egen matkultur og våre mattradisjoner, men i tillegg skal vi være åpne og lære om det nye, både kulturelt og ernæringsmessig. Kontroll- og øvingsoppgavene som er utarbeidet etter hvert kapittel kan videreføres som prosjektoppgaver.