Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kosthold, ernæring og helse

    Kosthold, ernæring og helse

    Kosthold, ernæring og helse

    Kosthold, ernæring og helse (vg2 kokk- og servitørfag)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    (Pål R. Johansen - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    330,-

    ISBN:

    9788258405990

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    140

    Kosthold, ernæring og helse
    Yrkeslitteratur
    9788258405990

    Haugenboks omtale:

    Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at elevene skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer. Haugenboks omtale Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at elevene skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.

    Forlagets omtale:

    Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, Vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at du skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. På Vg1 fikk du grunnleggende kunnskap om disse temaene. I første del av boka får du en kort repetisjon - i tillegg gir LES MER den mer konkrete råd og kunnskap om kosthold, fysisk og psykisk helse og spise- og levevaner. Del to tar for seg det vi kaller spesialkost - kosthold for friske og syke i institusjoner. Du finner teori, menyforslag, matlagingsråd og kostholdsråd for bl.a. hverdagskost (normalkost), personer med forskjellige sykdommer og lidelser, kulturer og religioner. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer. LES MINDRE Forlagets omtale Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, Vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at du skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. På Vg1 fikk du grunnleggende kunnskap om disse temaene. I første del av boka får du en kort repetisjon - i tillegg gir den mer konkrete råd og kunnskap om kosthold, fysisk og psykisk helse og spise- og levevaner. Del to tar for seg det vi kaller spesialkost - kosthold for friske og syke i institusjoner. Du finner teori, menyforslag, matlagingsråd og kostholdsråd for bl.a. hverdagskost (normalkost), personer med forskjellige sykdommer og lidelser, kulturer og religioner. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.