Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Kvalitetssikring og internkontroll

    Kvalitetssikring og internkontroll

    Kvalitetssikring og internkontroll

    Kvalitetssikring og internkontroll

    Forfatter Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    240,-

    ISBN:

    9788258405891

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    2

    Sider:

    92

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Kvalitetssikring og internkontroll
    Yrkeslitteratur
    9788258405891

    Haugenboks omtale:

    Hovedemnene i boka er kvalitet, kvalitetssikring, internkontroll, IK-HMS med mere. Har oversikt over sentrale ord og uttrykk i IK-HMS-systemet og oppgaver til alle kapitlene. Haugenboks omtale Hovedemnene i boka er kvalitet, kvalitetssikring, internkontroll, IK-HMS med mere. Har oversikt over sentrale ord og uttrykk i IK-HMS-systemet og oppgaver til alle kapitlene.

    Forlagets omtale:

    Boka er skrevet for faget Kvalitetssikring og internkontroll, VK1 Industriell næringsmiddelproduksjon, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Boka vil også være til stor nytte for andre som studerer eller er interessert i kvalitetssikring og internkontroll, og de som arbeider i næringsmiddelbedrifter. LES MER Hovedemnene i boka: Kvalitet Kvalitetssikring Internkontroll IK-HMS IK-HMS-handbok IK-mat ISO 9000-serien Andre standarder Arbeidsmiljøloven (AML) Viktige lover og forskrifter Kritiske kontrollpunkter - HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) Svinn-, utbytte- og kontrollrutiner Soneinndeling Boka har et eget kapittel om HACCP og et eget kapittel om eksternt samarbeid. I tillegg er det oversikt over sentrale ord og uttrykk i IK-HMS-systemet. Det er oppgaver til alle kapitlene. LES MINDRE Forlagets omtale Boka er skrevet for faget Kvalitetssikring og internkontroll, VK1 Industriell næringsmiddelproduksjon, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Boka vil også være til stor nytte for andre som studerer eller er interessert i kvalitetssikring og internkontroll, og de som arbeider i næringsmiddelbedrifter. Hovedemnene i boka: Kvalitet Kvalitetssikring Internkontroll IK-HMS IK-HMS-handbok IK-mat ISO 9000-serien Andre standarder Arbeidsmiljøloven (AML) Viktige lover og forskrifter Kritiske kontrollpunkter - HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) Svinn-, utbytte- og kontrollrutiner Soneinndeling Boka har et eget kapittel om HACCP og et eget kapittel om eksternt samarbeid. I tillegg er det oversikt over sentrale ord og uttrykk i IK-HMS-systemet. Det er oppgaver til alle kapitlene.