Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Matskikker og årstidene

    Matskikker og årstidene

    Matskikker og årstidene

    Matskikker og årstidene (oppskrifter og historie)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    (Sissel Kvistad Sundby - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    380,-

    ISBN:

    9788258406010

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    207

    Alder:

    Voksen

    Matskikker og årstidene
    Yrkeslitteratur
    9788258406010

    Forlagets omtale:

    Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår - en arv vi må ta vare på og la oss inspirere av. Matkultur og mattradisjon kan også kalles det "folkelige norske kjøkken", noe alle har et ansvar for å bevare og videreføre til nye generasjoner. Det finnes et utall oppskrifter på tradisjonsmat - LES MER hver landsdel, bygd og slekt har sine matskikker som er videreført fra én generasjon til neste. Forfatterne er to matglade jenter som har vært så heldige å få vokse opp i sine mødres og bestemødres kjøkken og fått del i den arven som de igjen hadde fra sine mødre og bestemødre. Det er denne arven og gleden over matkultur og mattradisjon de vil gi videre til deg som skal lese og bruke denne boka. Boka tar deg med på en liten reise gjennom de fire årstidene med de særnorske mattradisjonene som har levd i utallige generasjoner. Vår matkultur er sterkt påvirket av hva naturen har gitt oss av ressurser, muligheter og begrensninger. Men det er ikke bare årstider, klima og råvarer som påvirker matvanene våre: Tilgang på energi og utstyr har forandret seg. Og ikke minst har reiser til andre land og verdensdeler påvirket skikkene våre og gitt oss nye ideer, oppskrifter og råvarer. LES MINDRE Forlagets omtale Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår - en arv vi må ta vare på og la oss inspirere av. Matkultur og mattradisjon kan også kalles det "folkelige norske kjøkken", noe alle har et ansvar for å bevare og videreføre til nye generasjoner. Det finnes et utall oppskrifter på tradisjonsmat - hver landsdel, bygd og slekt har sine matskikker som er videreført fra én generasjon til neste. Forfatterne er to matglade jenter som har vært så heldige å få vokse opp i sine mødres og bestemødres kjøkken og fått del i den arven som de igjen hadde fra sine mødre og bestemødre. Det er denne arven og gleden over matkultur og mattradisjon de vil gi videre til deg som skal lese og bruke denne boka. Boka tar deg med på en liten reise gjennom de fire årstidene med de særnorske mattradisjonene som har levd i utallige generasjoner. Vår matkultur er sterkt påvirket av hva naturen har gitt oss av ressurser, muligheter og begrensninger. Men det er ikke bare årstider, klima og råvarer som påvirker matvanene våre: Tilgang på energi og utstyr har forandret seg. Og ikke minst har reiser til andre land og verdensdeler påvirket skikkene våre og gitt oss nye ideer, oppskrifter og råvarer.