Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Næringsmiddelkjemi

    Næringsmiddelkjemi

    Næringsmiddelkjemi

    Næringsmiddelkjemi

    Forfatter Yrkeslitteratur

    (Marit Haugli - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Bjørn Brænd - Medforfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Torill Børnes - Illustratør)

    Yrkeslitteratur

    (Einar Evar - Illustratør)

    Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    350,-

    ISBN:

    9788258405860

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    2

    Sider:

    218

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Næringsmiddelkjemi
    Yrkeslitteratur
    9788258405860

    Forlagets omtale:

    Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Det å forstå kjemien betyr også at LES MER det blir lettere å forstå viktige deler av andre fag: mikrobiologi, hygiene, råvarebehandling, prosesslære og hva som påvirker kvaliteten på en ferdigvare. Kunnskaper i kjemi er også en forutsetning for kunne ta del i viktige deler av diskusjonen om den teknologiske utviklingen i samfunnet. Boka brukes i den videregående skolen, men passer for alle som vil få en innføring i faget. LES MINDRE Forlagets omtale Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Det å forstå kjemien betyr også at det blir lettere å forstå viktige deler av andre fag: mikrobiologi, hygiene, råvarebehandling, prosesslære og hva som påvirker kvaliteten på en ferdigvare. Kunnskaper i kjemi er også en forutsetning for kunne ta del i viktige deler av diskusjonen om den teknologiske utviklingen i samfunnet. Boka brukes i den videregående skolen, men passer for alle som vil få en innføring i faget.