Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Næringsmiddelkjemi

    Næringsmiddelkjemi

    Næringsmiddelkjemi

    Næringsmiddelkjemi

    Forfatter Yrkeslitteratur

    (Marit Haugli - Forfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Bjørn Brænd - Medforfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Torill Børnes - Illustratør)

    Yrkeslitteratur

    (Einar Evar - Illustratør)

    Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    350,-

    ISBN:

    9788258405860

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    2

    Sider:

    218

    Vekt:

    720 gr

    Språk:

    Nynorsk og Bokmål

    Næringsmiddelkjemi
    Yrkeslitteratur
    9788258405860

    Forlagets omtale:

    Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Det å forstå kjemien betyr også at LES MER det blir lettere å forstå viktige deler av andre fag: mikrobiologi, hygiene, råvarebehandling, prosesslære og hva som påvirker kvaliteten på en ferdigvare. Kunnskaper i kjemi er også en forutsetning for kunne ta del i viktige deler av diskusjonen om den teknologiske utviklingen i samfunnet. Boka brukes i den videregående skolen, men passer for alle som vil få en innføring i faget. LES MINDRE Forlagets omtale Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Det å forstå kjemien betyr også at det blir lettere å forstå viktige deler av andre fag: mikrobiologi, hygiene, råvarebehandling, prosesslære og hva som påvirker kvaliteten på en ferdigvare. Kunnskaper i kjemi er også en forutsetning for kunne ta del i viktige deler av diskusjonen om den teknologiske utviklingen i samfunnet. Boka brukes i den videregående skolen, men passer for alle som vil få en innføring i faget.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.