Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien

    Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien

    Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien

    Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien

    Forfatter Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    370,-

    ISBN:

    9788258404399

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2000

    Utgitt:

    2000

    Utgave:

    1

    Sider:

    269

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien
    Yrkeslitteratur
    9788258404399

    Haugenboks omtale:

    Har ordliste og register. Haugenboks omtale Har ordliste og register.

    Forlagets omtale:

    Produksjonshygiene Boka er godkjent for faget produksjonshygiene ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk. Den vil også være til stor nytte for alle som arbeider i næringsmiddelbedrifter og med hygiene og mikrobiologi generelt. Kunnskap om hygiene i næringsmiddelbedrifter er svært LES MER viktig av helsemessige, økonomiske og tekniske årsaker, og dette er et viktig utgangspunkt for læreboka. For å relatere teoristoffet til virkeligheten og konkretisere virkeligheten av faget er det flere eksempler på hendelser fra næringsmiddelbedrifter som har hatt mangelfyll hygiene. LES MINDRE Forlagets omtale Produksjonshygiene Boka er godkjent for faget produksjonshygiene ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk. Den vil også være til stor nytte for alle som arbeider i næringsmiddelbedrifter og med hygiene og mikrobiologi generelt. Kunnskap om hygiene i næringsmiddelbedrifter er svært viktig av helsemessige, økonomiske og tekniske årsaker, og dette er et viktig utgangspunkt for læreboka. For å relatere teoristoffet til virkeligheten og konkretisere virkeligheten av faget er det flere eksempler på hendelser fra næringsmiddelbedrifter som har hatt mangelfyll hygiene.