Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Profesjonell matlaging

    Profesjonell matlaging

    Profesjonell matlaging

    Profesjonell matlaging

    Forfatter Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    620,-

    ISBN:

    9788258406003

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    2

    Sider:

    646

    Profesjonell matlaging
    Yrkeslitteratur
    9788258406003

    Haugenboks omtale:

    Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister. Haugenboks omtale Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister.