Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Serveringslære

    Serveringslære

    Serveringslære

    Serveringslære (hotell- og næringsmiddelfag)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    (Einar Evar - Illustratør)

    Yrkeslitteratur

    (John Arne Sæterøy - Illustratør)

    Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    210,-

    ISBN:

    9788258404542

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2002

    Utgitt:

    2002

    Utgave:

    1

    Sider:

    122

    Serveringslære
    Yrkeslitteratur
    9788258404542

    Haugenboks omtale:

    Boken gir praktisk kunnskap og innføring i faget servering, og er beregnet på elever i videregående skole, praksiskandidater, kursdeltakere og andre som vil lære om servering. Med oppgaver, litteraturliste, aktuelle nettsider og register. Haugenboks omtale Boken gir praktisk kunnskap og innføring i faget servering, og er beregnet på elever i videregående skole, praksiskandidater, kursdeltakere og andre som vil lære om servering. Med oppgaver, litteraturliste, aktuelle nettsider og register.

    Forlagets omtale:

    Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere og alle som vil lære mer om servering. Forfatteren har mange års LES MER arbeids- og opplæringserfaring i servitørbransjen og er i dag formann i Norges servitørlaug. LES MINDRE Forlagets omtale Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere og alle som vil lære mer om servering. Forfatteren har mange års arbeids- og opplæringserfaring i servitørbransjen og er i dag formann i Norges servitørlaug.