Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Videregående Trygg mat

    Trygg mat

    Trygg mat

    Trygg mat (hygiene og mikrobiologi)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    Levering 2-6 dager

    310,-

    ISBN:

    9788258405556

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2009

    Utgitt:

    2006

    Utgave:

    1

    Sider:

    132

    Serie:

    Restaurant- og matfag

    Trygg mat
    Yrkeslitteratur
    9788258405556

    Forlagets omtale:

    Du som skal arbeide med mat må vite hva vi mener med trygg mat, god personlig hygiene og produksjonshygiene. Målet med boka er å lære hva som er viktig for at næringsmidlene vi arbeider med ikke blir helseskadelige og at ikke du selv eller andre blir smittet eller syk. Renslighet er et viktig LES MER stikkord. I alt arbeid med næringsmidler er det helt nødvendig å ha god hygiene. Lover og forskrifter som gjelder for næringsmiddelområdet handler om at vi ikke skal utsette oss selv eller andre for sykdom som skyldes mat eller drikke. Boka har fordypningsstoff, repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver. LES MINDRE Forlagets omtale Du som skal arbeide med mat må vite hva vi mener med trygg mat, god personlig hygiene og produksjonshygiene. Målet med boka er å lære hva som er viktig for at næringsmidlene vi arbeider med ikke blir helseskadelige og at ikke du selv eller andre blir smittet eller syk. Renslighet er et viktig stikkord. I alt arbeid med næringsmidler er det helt nødvendig å ha god hygiene. Lover og forskrifter som gjelder for næringsmiddelområdet handler om at vi ikke skal utsette oss selv eller andre for sykdom som skyldes mat eller drikke. Boka har fordypningsstoff, repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver.