Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Skolebøker Ungdomstrinn 8-10 klasse Matlyst

    Matlyst

    Matlyst

    Matlyst (ressursbok, mat og helse for ungdomstrinnet)

    Forfatter Samlaget

    (Nelly Mette Bjerketvedt - Forfatter)

    Samlaget

    (Inger Lise Fevang Jensen - Forfatter)

    Samlaget

    (Lene Jacobsen - Illustratør)

    Samlaget

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    585,-

    ISBN:

    9788252167009

    Forlag:

    Samlaget

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2006

    Utgave:

    1

    Sider:

    135

    Vekt:

    610 gr

    Serie:

    Matlyst. Mat og helse for ungdomstrinnet

    Språk:

    Bokmål og Nynorsk

    Matlyst
    Samlaget
    9788252167009

    Forlagets omtale:

    Lærarar i mat og helse må setje seg inn i mange tema, og det finst mange moglege innfallsvinklar til undervisninga. Føremålet med Matlyst Ressursperm er å formidle relevant fagstoff, inspirasjon og kreativitet i arbeidet. Ho skal vere ei kjelde med idear som læraren kan ause av, anten han eller ho LES MER er nyutdanna eller har lang fartstid i faget. Matlyst Ressursperm inneheld utfyllande stoff til læreboka, idear til undervisninga og forslag til elevaktivitetar og oppgåver. Boka tek for seg utforming av lokale læreplanar, vurdering av elevar i faget og tverrfagleg og fleirfagleg undervisning med mat og helse som sentreringsfag. LES MINDRE Forlagets omtale Lærarar i mat og helse må setje seg inn i mange tema, og det finst mange moglege innfallsvinklar til undervisninga. Føremålet med Matlyst Ressursperm er å formidle relevant fagstoff, inspirasjon og kreativitet i arbeidet. Ho skal vere ei kjelde med idear som læraren kan ause av, anten han eller ho er nyutdanna eller har lang fartstid i faget. Matlyst Ressursperm inneheld utfyllande stoff til læreboka, idear til undervisninga og forslag til elevaktivitetar og oppgåver. Boka tek for seg utforming av lokale læreplanar, vurdering av elevar i faget og tverrfagleg og fleirfagleg undervisning med mat og helse som sentreringsfag.