Mobbing forbudt - et trinnvis undervisningsopplegg i 15 leksjoner, empati, livskunnskap, konfliktløsninger, kameratsamtaler, sosial kompetanse | Sylvia Laserow | 9788202228033 - Haugenbok.no

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Skolebøker Grunnskole Mobbing forbudt

  Mobbing forbudt

  Mobbing forbudt

  Mobbing forbudt (et trinnvis undervisningsopplegg i 15 leksjoner, empati, livskunnskap, konfliktløsninger, kameratsamtaler, sosial kompetanse)

  Forfatter Cappelen

  (Solveig Lid Ball - Illustratør)

  Cappelen

  (Viktoria Perers - Illustratør)

  Cappelen

  (Lisbeth Nilsen - Oversetter)

  Cappelen

  Levering 2-6 dager

  559,-

  ISBN:

  9788202228033

  Forlag:

  Cappelen

  Trykkeår:

  2003

  Utgitt:

  2003

  Utgave:

  1

  Sider:

  96

  Vekt:

  560 gr

  Språk:

  Bokmål og Nynorsk

  Mobbing forbudt
  Cappelen
  9788202228033

  Forlagets omtale:

  Mobbing er et stort problem i skolen, og det stilles store krav til lærere for å oppdage og forsøke å forebygge dette. Her presenteres et ferdig opplegg som lett kan igangsettes og også supplere andre tiltak på skolen. "Mobbing forbudt" er en håndbok for læreren til bruk i sin klasse. Boka er LES MER tilpasset barnetrinnet, og gir god støtte til å forebygge, oppdage og stoppe mobbing så tidlig som mulig. Gjennom 15 leksjoner presenteres ferdige og gjennomarbeidede undervisningsopplegg som ikke forutsetter mye forberedelse. På ulike måter, og trinn for trinn, legges det opp til arbeid med temaene empati, livskunnskap, kameratsamtaler, konfliktløsning og sosial kompetanse. Leksjonene i boka kan brukes direkte ord for ord, eller lett tilpasses den aktuelle klassen. Samarbeidet med foresatte er sentralt, og boka inneholder forslag til flere brev til foresatte, slik at de holdes orientert underveis i prosessen. Disse kopieringsoriginalene og et diplom til elevene for gjennomført kurs, er laget på både bokmål og nynorsk. LES MINDRE Forlagets omtale Mobbing er et stort problem i skolen, og det stilles store krav til lærere for å oppdage og forsøke å forebygge dette. Her presenteres et ferdig opplegg som lett kan igangsettes og også supplere andre tiltak på skolen. "Mobbing forbudt" er en håndbok for læreren til bruk i sin klasse. Boka er tilpasset barnetrinnet, og gir god støtte til å forebygge, oppdage og stoppe mobbing så tidlig som mulig. Gjennom 15 leksjoner presenteres ferdige og gjennomarbeidede undervisningsopplegg som ikke forutsetter mye forberedelse. På ulike måter, og trinn for trinn, legges det opp til arbeid med temaene empati, livskunnskap, kameratsamtaler, konfliktløsning og sosial kompetanse. Leksjonene i boka kan brukes direkte ord for ord, eller lett tilpasses den aktuelle klassen. Samarbeidet med foresatte er sentralt, og boka inneholder forslag til flere brev til foresatte, slik at de holdes orientert underveis i prosessen. Disse kopieringsoriginalene og et diplom til elevene for gjennomført kurs, er laget på både bokmål og nynorsk.