En sentral arbeidsoppgave for de fleste advokater er forhandlinger. Advokaten som forhandler i sivile tvister og kommersielle rettsforhold er den første boken i sitt slag i Norge. Boken gir en grundig og analytisk innføring i hvordan advokaten kan bli en dyktigere og mer effektiv forhandler, for derved å oppnå bedre resultater for klienten. Boken er skrevet for å kunne brukes direkte på de forhandlingssituasjoner advokaten møter i praksis. Boken består av fem deler. I del 1 behandles blant annet de sentrale forhold som påvirker forhandlingsprosessen, herunder forhandlingsposisjonen, dens betydning og hvordan forhandlingsposisjonen kan påvirkes (styrkes/svekkes). I del 2 behandles blant annet advokaters forhandlingsstil og de tre hovedformene for overordnede forhandlingsstrategier. Del 3 tar for seg selve forhandlingsprosessen og behandler inngående både forberedelsesfasen og selve forhandlingsfasen. Del 4 omhandler internasjonale forhandlinger. I del 5 behandles noen andre forhold av interesse vedrørende advokatens rolle som forhandler, herunder etiske og avtalerettslige spørsmål (blant annet når en part blir avtalerettslig bundet og hvem som har ansvaret for forhandlingsutgifter).
Les mer
Boken gir en innføring i hvordan advokaten kan bli en dyktigere og mer effektiv forhandler, for derved å oppnå bedre resultater for klienten. Boken er skrevet med det siktemål at dens innhold kan appliseres direkte på forhandlingssituasjoner advokaten møter i praksis. Har domsregister, litteraturliste og stikkordregister.
Les mer
Feil ISBN på omslaget: 82-02-22600-
«Boken gis den beste anbefaling. God kjennskap til den analytiske ramme for forhandlingsfaget gir et fortrinn. Den advokat som heretter kun stoler på magefølelsen, får håpe at motparten ikke har lest Ristvedts bok.» Anders Ryssdal , Advokatbladet
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202226008
Publisert
2003
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
803 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
343

Forfatter