Fortelleren i denne romanen ankommer Røyken videregående skole en varm augustdag i 1997 for å undervise i forming. Han er proppfull av engasjement for kunst og litteratur, og særlig for det greske eposet Odysseen, som han året før har laget et fotoprosjekt ut av. Men formingsklassen er lagt ned. I stedet tilbyr rektor ham et vikariat som kroppsøvingslærer. Ganske raskt oppdager han at gymsalen rommer uante muligheter for opplevelser og erkjennelser, og før han vet ordet av det er han kastet inn i en merkelig virkelighet - der ballspill og mytologi, krig og erotikk, fortid og nåtid - utgjør trådene i en psykisk vev. Akilles er en roman om kroppsøving, impotens og gresk mytologi.
Les mer
August 1999. Fortelleren i denne romanen skal undervise i forming ved Røyken videregående skole, men da faget blir nedlagt blir han tilbydd et vikariat som kroppsøvingslærer. Snart er han kastet inn i en merkelig virkelighet hvor ballspill, erotikk og gresk mytologi regjerer. Dette er den andre boken i den frittstående trilogien som består av Globus, Akilles og Mitt liv var et hett bibliotek.
Les mer
«Å lese den andre romanen til drammenseren Kristian Klausen går fort! Han skriver lett, intuitivt, og ikke minst morsomt. Historiene liksom bare triller ut av ham, og jeg triller med. [...] Det er ikke hver dag man sitter og ønsker seg at en roman skulle vært lenger, men Kristian Klausen skriver med så mye letthet, at han godt kunne ha skrevet hundre sider til.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202377588
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Serie
Globus. Akilles. Mitt liv var et hett bibliotek
Vekt
115 gr
Høyde
185 mm
Bredde
116 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
174

Forfatter

Relaterte produkter