Historien om Alice og hennes forunderlige reise i Eventyrland ble første gang utgitt i 1865. Eventyrland befolkes med fantastiske skikkelser: påskeharen og hattemakeren som er i evig teselskap, den gale hjerte-dronningen som vil halshugge alle, kålmarken som røyker pipe og filosoferer, og den triste, forlorne skilpadden. Og midt oppi det hele, Alice, stadig liten, stadig stor og full av undring over alt som skjer, bare fordi hun fulgte etter en hvit kanin ned i et kaninhull.
Les mer
Eventyrland befolkes med fantastiske skikkelser: påskeharen og hattemakeren som er i evig teselskap, den gale hjerte-dronningen som vil halshugge alle, kålmarken som røyker pipe og filosoferer, og den triste, forlorne skilpadden. Og midt oppi det hele, Alice, stadig liten, stadig stor og full av undring over alt som skjer, bare fordi hun fulgte etter en hvit kanin ned i et kaninhull.
Les mer
3 CD-er. Pseudonym for Charles Lutwidge Dodgson. Utgitt første gang på norsk på Olaf Norlis forl., 1903 med tittelen Else i Eventyrland

Produktdetaljer

ISBN
9788278441480
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fono forl.
Vekt
170 gr
Høyde
140 mm
Bredde
125 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
9-12
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
LydCD

Forfatter
Oversetter
Lest av